Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Πανελλήνια Διαδικτυακά Πρωταθλήματα Μαθητών – Μαθητριών 2021

Μια ενημερωτική παρέμβασι ως πρόσκλησι στους μαθητές (και βεβαίως και στους γονείς τους) απηύθυνε εκ μέρους όλου του Σκακιστικού Τμήματος του Συλλόγου, η προπονήτρια κα. Σοφία Νικολάου στο αποψινό σημείωμά της σχετικά με τα εφετινά Σχολικά.

Την ευχαριστούμε!


 
......................................................

 

Αγαπητοί αθλητές και αθλήτριες, μαθητές και μαθήτριες του  Α.Ε.Κ  " Άβαξ και Πεσσοί ",

καλησπέρα σας,

Το Σκακιστικό Τμήμα του συλλόγου μας, σας ενημερώνει για τη διαδικτυακή (λόγω πανδημίας) διοργάνωση από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Μαθητών - Μαθητριών του Σχολικού Έτους 2021 (Ατομικά και Ομαδικά).

      *   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2021   *

Η ΕΣΟ προκηρύσσει το:
• 1
ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (2021) και το
• 1
ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ (2021)

Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε μία τελική φάση στο χρονικό διάστημα:

  (Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Μαρτίου)
13 έ
ως 14 Μαρτίου τα ατομικά πρωταθλήματα για τους μαθητές-μαθήτριες των τάξεων: Γ΄δημοτικού, Δ΄δημοτικού, Ε΄δημοτικού και ΣΤ΄ δημοτικού
13 έ
ως 14 Μαρτίου τα ομαδικά πρωταθλήματα των Γυμνασίων και των Λυκείων.

    (Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Μαρτίου)  
20 έ
ως 21 Μαρτίου τα ατομικά πρωταθλήματα για τους μαθητές-μαθήτριες των τάξεων: Α΄ Γυμνασίου, Β΄ Γυμνασίου, Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείων
20 έ
ως 21 Μαρτίου τα ομαδικά πρωταθλήματα των Δημοτικών Σχολείων.


Στον σύνδεσμο https://www.chessfed.gr/archives/9739 μπορείτε να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη των αγώνων.

  • Τα πρωταθλήματα (ατομικά και ομαδικά) θα διεξαχθούν με χρόνο σκέψης, 15 λεπτά για κάθε αθλητή - αθλήτρια για την ολοκλήρωση της παρτίδας. Επιπλέον, από την πρώτη κίνηση και για κάθε κίνηση ακόμη πέντε δευτερόλεπτα (5”) χρόνου σκέψης.

 

  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ

 Α) ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: Οι μαθητές – μαθήτριες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://www.chessfed.gr/sxolika2020/atomiko-sxoliko-2021

    • Οι Μαθητές των τάξεων: Γ΄Δημοτικού, Δ΄Δημοτικού, Ε΄Δημοτικού και ΣΤ΄ Δημοτικού θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να καταβάλλουν το οργανωτικό παράβολο το αργότερο μέχρι την  Τρίτη 9 Μαρτίου.
    • Οι Μαθητές των τάξεων: Γυμνασίων και Λυκείων θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να καταβάλουν το οργανωτικό παράβολο το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16 Μαρτίου.

Β) ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ:

Τα σχολεία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα: https://www.chessfed.gr/sxolika2020/omadiko-sxoliko-2021

    • Τα γυμνάσια και λύκεια θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να καταβάλλουν το οργανωτικό παράβολο το αργότερο μέχρι την Τρίτη 9 Μαρτίου.
    • Τα δημοτικά σχολεία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να καταβάλλουν το οργανωτικό παράβολο το αργότερο μέχρι την Τρίτη 16 Μαρτίου.

 Το οργανωτικό παράβολο των αγώνων ορίζεται σε:

    • Για τα ατομικά πρωταθλήματα 8ανά συμμετέχοντα.
    • Για τα ομαδικά πρωταθλήματα 25 ανά ομάδα.
    • Εξαιρούνται από την καταβολή του οργανωτικού παραβόλου, από το 3ο συμμετέχον παιδί και πάνω, οι πολύτεκνες οικογένειες.
    • Η καταβολή των οργανωτικών παραβόλων πραγματοποιείται με κατάθεση στον λογαριασμό της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας ( ΕΣΟ ) που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα: 080/480580-13 (ΙΒΑΝ GR 15 0110 0800 0000 0804 8058 013).

 

 

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις που αφορούν τα πρωταθλήματα θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε αύριο Σάββατο 6 Μαρτίου, την ανάλογη ώρα προπόνησης του συλλόγου μας.

Καλό σας βράδυ.

 

Νικολάου Σοφία : Πιστοποιημένη Προπονήτρια Σκακιού (Γ.Γ.Α)  

 

 

 Τηλέφωνα επικοινωνίας:

α) Σοϊλεμέζης Αλέξανδρος: 697 637 2967     

β) Νικολάου Σοφία: 697 813 2454


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: