Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Audiatur: Νεόφυτος Μόρφου! Ένας απροσκύνητος Μητροπολίτης μιλάει για κορονοϊό, πανδημία, ΝΤΠ, Εκκλησία, Αγίους και δικαιώματα. Un controverso Mettropolita di Cipro parla della pandemia, del lockdown etc.

Είχα προγραμματίσει (εδώ και κανα-δυο μέρες) να αναρτήσω την συνταρακτική ομιλία του αντισυστημικού Νοτιοαφρικανού επιστήμονα-ακτιβιστή Nick Hudson απο το You tube, αλλά δυστυχώς δέν πρόλαβα! Το εν λόγω βίντεό του στο Γιουτιούμπι "κατέβηκε". Προφανώς κατ' εφαρμογήν της όλο και πιο πολύ συχνά εμφανιζόμενης οργουελικής λογοκρισίας...

 Αντιδρώ θυμικά και αναπροσαρμόζομαι, καταφεύγοντας σε κάτι πολύ κατώτερο, αλλά στο ίδιο μοτίβο. Την ώρα που μεγαλόσχημοι κληρικοί της Ορθοδοξίας συσχηματίζονται με την κοσμική εξουσία, αλλά και με τον ίδιο τον Πάπα Francesco, υπάρχει κάποιος που (όλο αυτό το διάστημα απο το ξεκίνημα της πανδημίας) δέν λέει να κλείσει το στόμα του. Πρόκειται για τον εν πολλοίς αμφιλεγόμενο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μόρφου, Νεόφυτο.

 Παραθέτω (είπαμε σαν αντίδρασι) το πρόσφατο βίντεο, παρόλο που πιθανολογώ πως κι αυτό θα έχει την τύχη των βίντεο που προανέφερα. Εκείνων, των πιο ενοχλητικών, του Νίκ Hudson, του ιδρυτή της PANDA.

 

Μητροπολίτης Μόρφου - Μιλάει για την Πανδημία κλπ 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΙ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ)

Σεβασμιώτατος Μόρφου: "  ...Για μένα δεν είναι μόνο πρόβλημα υγείας, αγαπητέ μου. πρόβλημα Νέας Τάξης Πραγμάτων. (...) Είναι μία επιδημία η οποία πριν ακόμα περάσει ο χρόνος ο στατιστικός, ονομάστηκεν Πανδημία. (...) Yπάρχει η αρρώστια και πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αυτή την αρρώστιαν, καί κληρικοί, όμως πρώτον: την χρησιμοποιούνε στο έπακρον, όλα τα ρίχνουν εις τον Κορωνοϊό, (λοιπόν), οι διασωληνώσεις είναι πολύ επικίνδυνες που γίνονται και μας το λέν οι γιατροί. Αυτήν την στιγμή, (ενν. είναι) πάρα πολύ επικίνδυνες οι διασωληνώσεις όταν δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις διασωλήνωσης, και το άλλο το κυριότερο (φάνηκε ξεκάθαρα από το από το καλοκαίρι που μας πέρασε -- τους είπα σε ομιλία μου και είναι στο YouTube), αυτά όλα τα μέτρα: οι μάσκες, που είναι φίμωτρα, οι αποστάσεις, είναι μέτρα που προορίζονται για να αποτύχουν! Για να πανικοβληθεί ο κόσμος και να ζητήσετε των θαυματουργόν εμβόλιον! (...)

Συν τα Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία φάνηκε ότι είναι και αυτά ένα κομμάτι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα περισσότερα...

Το άλλο το χειρότερο απο ιατρικής άποψης: δέν γίνονται νεκροτομές! Πού ακούστηκε αυτό το πράγμα να μη γίνονται νεκροτομές; Όλα είναι κόβιντ, όλα είναι κορωνοϊός! Μα με αυτό τον τρόπο δεν βοηθούμε την επιστήμη, αυτοί που επικαλούνται την επιστήμη, για να δούμε τα αίτια του κορωνοϊού κατά τόπους. Διότι δεν είναι ο κορωνοϊός στην ίδια εκδήλωσιν στην Κίνα και στη δυτική Ευρώπη και στην Ανατολικήν Ευρώπη και στην Αμερικήν. Έχει ποικίλες εκδηλώσεις και ποικίλες μεταλλάξεις. 

Για να είναι ποικίλα και συνεχόμενα τα εμβόλια! (Για) να μήν σταματήσουν τα εμβόλια αγαπητέ μου..."

............



Σαν Υ,Γ. :

Το 3ο μέρος της εκδήλωσης (όπου λογοκρίθηκε η ομιλία)· το μόνο που (ως λιγώτερο επικίνδυνο) έχει μείνει απείραχτο στο Γιουτιούμπι.

1 σχόλιο:

ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ < ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ είπε...

Και για να μην αφήσουμε χωρίς τεκμηρίωσι και στήριξι τον Σεβ. Μόρφου:
1. ΒΕΛΓΙΟ: Court orders Belgium to end coronavirus measures due to insufficient legal basis
In practice, the ruling gives the government 30 days to establish a new legal basis for the rules.
Court orders Belgium to end coronavirus measures due to insufficient legal basis
In practice, the ruling gives the government 30 days to establish a new legal basis for the rules.
https://www.politico.eu/article/belgian-court-slaps-down-covid-19-measures-reports/

2. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Finnish prime minister withdraws COVID-19 lockdown proposal deemed unconstitutional
https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/finland-withdraws-covid-lockdown-plan-after-it-was-deemed-unconstitutional-2021-03-31/