Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Πραξικοπήματα και ‘επαναστάσεις’ τον καιρό της Δυναστείας των ΜΜΕ και της παγκοσμιοποιούμενης Δικτατορίας του Νεοταξισμού; Colpo di stato in Grecia?

Um video di You Tube (canale di Alex Jones) dove Bob Chapman parla di imminente colpo di stato in Grecia verso la fine del mese

Μια ακόμα φήμη –σενάριο επιστημονικής φαντασίας;- κυκλοφόρησε πρόσφατα στο χαοτικό διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, στην προ εβδομάδος εκπομπή του Alex Jones, ένα ρεπορτάζ του Bob Chapman σχετικά με την διογκούμενη στην Ελλάδα δυσαρέσκεια του λαού, ανέφερε με απόλυτη σοβαρότητα την πιθανότητα στρατιωτικού πραξικοπήματος προς το τέλος του...Σεπτεμβρίου!?
«Κάποιο γράμμα», «κάποιος συνδρομητής», «κάποιοι του είπαν» «μου ήρθε ένα email», «ένας φύλακας πρεσβείας», «περιμένουν πραξικόπημα» κλπ …
Εννοείται πως απο την πρώτη στιγμή που μας κοινοποίησαν την «τρομακτική είδηση» ήμασταν δύσπιστοι. Στον καιρό του internet θα ανακοινώσουν πληροφορία περι πραξικοπήματος ένα μήνα νωρίτερα με βιντεάκι στο ...You Tube ??
Μιλώντας πάντως θεωρητικά για την πιθανότητα πραξικοπήματος στην Ελλάδα κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος, αλλά εμείς είμαστε κατ’ αρχήν και κατά πεποίθησιν αντίθετοι με τέτοιου είδους πρακτικές.
Αν επρόκειτο βεβαίως για αληθινή Επανάστασι, τύπου 1909, τότε θα επιδοκιμάζαμε –μετ’ επιφυλάξεως- την απόπειρα αλλαγής πλεύσης. Για πολλούς λόγους πάντως δεν πιστεύουμε πως είναι δυνατόν να πραγματοποιηθή ένα ανάλογο σενάριο στην σύγχρονη Ελλάδα.
Ο κομματισμός και η προϊούσα υπαλληλοποίησι του στρατεύματος σε συνδυασμό με την αποδυνάμωσι του γνήσιου πατριωτικού πνεύματος από την μια, και η υποτέλεια του λαού στο τραπεζο-οικονομικό κατεστημένο συν την άμβλυνσι των πνευματικών του αντιστάσεων εν όψει των υλιστικών προτεραιοτήτων-αναγκών του από την άλλη, είναι ικανοί ανασταλτικοί παράγοντες.
Δεν παραπέμπουμε στον πολιτικό όρο «εκδημοκρατισμός», αφού πιστεύουμε πως καί ο χώρος του στρατού ακολουθώντας φυσιολογικά την συνολική νεοελληνική κοινωνία διέπεται από την συστημική παρακμή, εντός της οποίας η δημοκρατική ιδέα είναι συσκοτισμένη και εν πολλοίς παραχαραγμένη...

Αντί για άλλα σχόλια παραθέτουμε το επίμαχο βίντεο:
Η "έκτακτη είδησι"
για "πραξικόπημα απο τον λαό ενάντια στον Παπανδρέου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: