Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΕΣΣΑΣ 2008

SCACCHI GIOVANILI IN GRECIA CENTRALE_EST ed EUBEA
Λάβαμε Δελτίο Τύπου από την Ένωσι Σκακιστών Άμφισσας σχετικά με τους αγώνες που από 2 - 4 Μαΐου, διοργανώθηκαν από τον Σ. Ό. Λιβαδειάς και την ΤΕΣΣΑΣ στην Λιβαδειά.
Επρόκειτο για τα ατομικά νεανικά πρωταθλήματα Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του 2008, στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων (16,14,12,10,08 ετών ). Τη διεύθυνση των αγώνων είχαν οι Κρυονερίτης Χ., Παπακωνσταντίνου Κ. και Μεγαλιός Π. Διαιτητές των αγώνων ήταν ο Παγουρόπουλος Γ. και η Ίλντικο Τούμπα.
Την πολυπληθέστερη συμμετοχή είχε η Έ. Σκ. Άμφισσας (17 παιδιά!), η οποία επιβεβαιώνοντας την ισχυροποίησί της σάρωσε τα μετάλλια, αλλά και έλαβε – όπως αναμενόταν - την μερίδα του λέοντος στον τομέα των προκρίσεων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τέσσερες προκρίσεις (ΑΝΔΡΕΟΥ Ευστάθιος-Ανδρέας: Παμπαίδων -10, ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Θεμιστοκλής: Παμπαίδων -12, ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗ Ελένη – Μαρίνα: Πανκορασίδων -10, και ΚΑΛΛΙΑ Βασιλική: Πανκορασίδων -12) στις οκτώ κατηγορίες.
Πολύ καλή η συγκομιδή για την Λαμία με αποκορύφωμα τις δύο πρωτιές-προκρίσεις (του ΠΑΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Αιμίλιου: Παίδων -16 και της ΜΟΥΡΤΖΟΥ Δωροθέας Κορασίδων -14) στα μεγαλύτερα παιδιά.
Μία πρόκρισι απέσπασε και ο Σ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (με τον ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Λουκά: Παμπαίδων – 8).
Μεγαλύτερη επιτυχία για την Εύβοια το χρυσό μετάλλιο και πρόκρισι τού
ΔΟΥΚΑ Πέτρου (κατηγορία Παίδων -16) της πάλαι ποτέ ισχυρής ΕΥΒΟΙΚΗΣ Ε.Σ.
Η συστηματική δουλειά που γίνεται στο καρποφόρο φυτώριο του Συλλόγου τής ΕΣΚΑ βάζει τον πήχη ψηλά για όλους στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: