Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Για την αδόκητη απώλεια του Πάνου Μεγαλιού (στα «Τριήμερά» του). RIP.

Με έκπληξι που την έκανε ακόμα μεγαλύτερη το γεγονός πως η θλιβερή είδησι μου ήρθε με καθυστέρησι διημέρου (?!) έμαθα για τον αδόκητο θάνατο ενός συναδέλφου εκπαιδευτικού στην Λαμία, του Πάνου Μεγαλιού, με τον οποίο είχαμε φιλικές σχέσεις και όλο και πιο αγαστή συνεργασία στο πλαίσιο της ευρύτερης σκακιστικής δραστηριότητας της Στερεάς Ελλάδας.

Η διοικητική εμπειρία, η διαιτητική γνώσι και το κύρος του, μα πάνω απ’ όλα η πραότητα και η αφιλοχρηματία του χαρακτήρα του, τον ανέδειξαν ως αγαπητό πρόσωπο κοινής αποδοχής και κατά συνέπειαν αδιαφιλονίκητο πρώτο στην ιεραρχία της Διαιτησίας στον σκακιστικό χώρο της Τοπικής μας Επιτροπής (ΤΕΔ / ΤΕΣΣΣΕ).

Στα 65 του χρόνια προδόθηκε από την καρδιά του…  Κάτι αόριστα «για πρόβλημα υγείας» είχαμε ακούσει προ τριετίας, αλλά τίποτα το τόσο ανησυχητικό. Άδικος και πέρα για πέρα πρόωρος ο χαμός του...

Τα συλλυπητήριά μας στα παιδιά και την σύζυγό του…

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙ

 

Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης

(Πρόεδρος ΔΣ Α.Ε.Κ. "ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ" )

.........................................

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙ ΤΗΣ ΤΕΣΣΣΕ:

"Εκ μέρους της Τ.Ε.Σ.Σ.Σ.Ε. και του Δ.Σ. της Ευβοϊκής Ε.Σ. εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη όλης της σκακιστικής κοινότητας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πρόωρη απώλεια του Πάνου Μεγαλιού . Η προσφορά του στην Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας (Τ.Ε.Δ.ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ) ήταν μεγάλη λόγω των γνώσεων, της εμπειρίας , και της μετριοπάθειας που τον χαρακτήριζε.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του."

 

(Πηγή)

Η ΕΙΔΗΣΙ ΣΤΟΝ ΛΑΜΙΩΤΙΚΟ ΤΥΠΟ:

«…Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό, σημαδεύει την εκπαιδευτική κοινότητα στη Φθιώτιδα και τη Λαμία, με τον αιφνίδιο θάνατο του Διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, Παναγιώτη Μεγαλιού από ανακοπή.

Στα 65 του χρόνια τον πρόδωσε η καρδιά του αργά το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Ο Παναγιώτης Μεγαλιός ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εκπαιδευτικός, που είχε καταφέρει να βοηθήσει σημαντικά την επαγγελματική εκπαίδευση, αγκαλιάζοντας σαν πατέρας τα παιδιά που επέλεγαν το σχολείο του για να φοιτήσουν.

Άνθρωπος δοτικός, σεμνός και καταρτισμένος, ήταν υπόδειγμα ήθους και αποτέλεσε πρότυπο για πολλούς μαθητές που βρέθηκαν υπό την καθοδήγησή του. Επίσης ήταν άριστος οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών...»

(Πηγή)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 Πάνο, θα σε θυμόμαστε!


Καλό Ταξίδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: