Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα ΤΕΣΣΣΕ 2022. Αποτελέσματα. Campionati Giovanili Regionali “TESSSE 2022”; (Risultati finali - categorie)

Μετά από αναγκαστική λόγω πανδημίας Covid-19 δίχρονη αποχή από το «ζωντανό» σκάκι κάθε μορφής, ξεκινήσαμε ως γνωστόν πρώτα με τα Ομαδικά Πρωταθλήματα στο Αγωνιστικό σκάκι. Τώρα ήλθε η σειρά και των Ατομικών Πρωταθλημάτων της Περιφέρειας, τα οποία διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στην πόλι μας.

Στους αγώνες που με την επίσημη ονομασία «Περιφερειακά Πρωταθλήματα Παίδων Κορασίδων 2022» φιλοξενήθηκαν για μια ακόμη φορά στο 4ο Γυμνάσιο της Χαλκίδας, δήλωσαν αρχικά συμμετοχή  52 παιδιά, αλλά τα 41 που τελικά συμμετείχαν αγωνίσθηκαν για τις (10 διαφορετικές) ηλικιακές κατηγορίες τους χωριζόμενα σε έξι Ομίλους.

Την μερίδα του λέοντος στις διακρίσεις (πρωταγωνίστησε στους περισσότερους Ομίλους-Κατηγορίες) η Ευβοϊκή. Ακολούθησε ο σκακιστικός σύλλογος "Λεβαδός" της Λιβαδειάς και στην τρίτη θέσι ο "Αβαξ Και Πεσσοί".


Σημαντική λεπτομέρεια για την (συν)διοργάνωσι.  Υπο την ευθύνη της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματείων Στερεάς Ελλάδος (ΤΕΣΣΣΕ) ανατέθηκε από κοινού στην ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Σ. και στον Σύλλογό μας, Α.Ε.Κ. Άβαξ Και Πεσσοί.  Και πάνω απ΄όλα: στέφηκε από απόλυτη οργανωτική επιτυχία!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Όμιλος ΚΟΡΙΤΣΙΑ


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ

Κ-8



Κ-10



Κ-12

Κ-14

Κ-16

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: