Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Αθλητής μας ανάμεσα στους μαθητές (του 4ου Λυκείου της Χαλκίδας) που πρώτευσαν σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής!

Μόλις πληροφορηθήκαμε την τεράστια επιτυχία του του σχολείου μας, του 4ου ΓΕΛ Χαλκίδος, το οποίο κατέκτησε την πρώτη θέσι στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου!

 Η αντιπροσωπευτική Ομάδα του 4ου Λυκείου (αποτελούμενη στην ουσία από μαθητές μέλη του Ομίλου Ρομποτικής του Σχολείου) με το όνομα «Evripos Robotics» έλαβε μέρος στον διαγωνισμό «6th Aegean Robotics e-Competition 2022», ο οποίος διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 9 &10 Απριλίου.  Η εν λόγω Ομάδα διαγωνίστηκε στην θεματική κατηγορία «Save the Eggs», όπου συμμετείχαν 62 ομάδες από κάθε μεριά της Ελλάδας, από την Κέρκυρα και τη Λήμνο μέχρι την Ιεράπετρα και το Σουφλί και αφήνοντας πίσω της μια σειρά από Ομάδες Ιδιωτικών Σχολείων (ας μην μιλήσουμε για τα … «Πρότυπα») κατέλαβε την 1η θέσι!

·       ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 4ου ΓΕΛ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ:

·        1 ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Β1

·       2 ΜΕΡΚΑΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Β3

·       3 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ3

·       4 ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ Γ4

 (ΠΗΓΗ)

  • Εμπνευσμένος καθοδηγητής του μεγάλου εγχειρήματος ο συνάδελφος (Υπεύθυνος και του καί του Ομίλου Ρομποτικής – STEM του 4ου ΓΕΛ)  Χασάνδρας Θεόδωρος, Καθηγητής Πληροφορικής M.Sc. Τεράστιο ΕΥΓΕ!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βεβαίως σε όλα τα παιδιά του 4ου Λυκείου για την τεράστια επιτυχία τους! 

Και επειδή θα υπάρξη και συνέχεια (με την νίκη τους προκρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό) ευχόμαστε ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Σωτήρη Μερκάτη!

  • Όμως, ανάμεσα στα 4 μέλη της Ομάδας, φιγουράρει ένας πολύ καλός έφηβος σκακιστής του Συλλόγου μας Α.Ε.Κ. Άβαξ Και Πεσσοί, ο Σωτήρης-Αλέξανδρος Μερκάτης!

  • Τον συγχαίρουμε διπλά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: