Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Το πρώτο μετά τον κορωνοϊό Δ.Σ. (Δελτίο Τύπου από Δ. Κακάτσο). “Abaco E Pezzi di Scacchi”: Il primo Consiglio Amministrativo (dopo il coronavirus) del nostro Club. Abacus And Chess Pieces ”: The first Administrative Council (after the CoVid-19 “Pandemic”) of our Club.

Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, διαψεύδοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πως ο σκοπός της σύγκλησης του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν να γίνη πλήρης φιλολογική ανάλυσι και να αντιμετωπισθή με τα πιο ...σκληρά (νομικά ή δικονομικά) μέτρα το σατιρικό ύφος του άρτι δημοσιευμένου στο ιστολόγιο στιχουργήματος του Σελλενίδη, εξέδωσε το παρακάτω unofficial Δελτίο Τύπου.
...............................
 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ (Ή μάλλον το πρώτο μετά Κορωνοϊό) Δ.Σ. 

Μέσα σε κεφάτο και φιλικό κλίμα τα μέλη του Αθλητικού Εκπολ/κού Κέντρου ΆΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΊ συναντήθηκαν για το τελευταίο Δ.Σ. της χρονιάς που κλείνει με ανάμεικτα συναισθήματα αφού είχαμε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Αυτό όμως -ως γνωστόν- δε μας φόβισε και συνεχίσαμε με διαδικτυακά μαθήματα που είχαν καλή ανταπόκριση.
Συζητήσαμε τις άμεσες λύσεις που πρέπει να δοθούν για να έχουμε μεγαλύτερη εξωστρέφεια στο νεανικό κοινό ώστε η διάδοση του πνευματικού παιχνιδιού , του σκακιού, που τόσο αγαπάμε και στηρίζουμε χρόνια τώρα, να είναι ακόμη πλατύτερη. Το μεγαλύτερο από όλα είναι το θέμα της αίθουσας και θα πρέπει ο Σεπτέμβριος να μας βρει με νέα έδρα, με τις αίθουσες του παλιού Νοσοκομείου να είναι ίσως οι πιο κατάλληλες, κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Προτάθηκε μία σειρά ενεργειών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να βελτιωθούν και να αποκατασταθούν οι ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες της φετινής χρονιάς, ώστε η ανάπτυξη και διείσδυση του δημοφιλούς επιτραπέζιου αθλήματος στρατηγικής του σκακιού να μεγαλώσει.
Μεταξύ των άλλων ζητήθηκε και η καλύτερη εκπροσώπησή μας στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 

ΚΑΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
(Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Α.Ε.Κ. Άβαξ Και Πεσσοί) 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: