Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ (Α΄ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Βαθμολογίες – Προκρίσεις)

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ CLASSIFICA FINALE
1. ΝΗΠΙΑ: BAMBINI SCUOLE MATERNE








Ο πρώτος νικητής, Νίκος Μπεληγιάννης









Οι 3 πρώτοι









2. Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: PRIMA ELEMENTARE






Ο πρώτος νικητής, Πάρις Σοϊλεμέζης









Οι 3 πρώτοι









3. Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: SECONDA ELEMENTARE









Ο πρώτος νικητής, Πετρόπουλος Φίλιππος









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια









4. Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: TERZA ELEMENTARE












Ο πρώτος, Μάνος Δασκαλάκης









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια










5. Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: QUARTA ELEMENTARE












Ο πρώτος, Γιώργος Φλώρος









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια









6. Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: QUINTA ELEMENTARE











Η πρώτη νικήτρια, Έρση Χατζηλια









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια









7. Στ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: SESTA ELEMENTARE











Ο πρώτος, Γιάννης Σφυρίδης









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια









8. Α΄ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: PRIMA GINNASIO










Ο πρώτος, Κωνσταντίνος Σοϊλεμέζης









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια








ΠΡΟΣΟΧΗ !: Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο μαθητής της Β΄ τάξης του Γυμνασίου Ιστιαίας, ΚΑΤΣΑΡΗΣ Κωνσταντίνος, έπαιξε στον όμιλο της Α΄Γυμνασίου και τερματίζοντας τρίτος βραβεύτηκε κανονικά (βλ. φωτο, ο μαθητής στην μέση) στην τελετή βραβεύσεων όπου και παρέλαβε το χάλκινο μετάλλιο ως τρίτος νικητής της …Α΄τάξης. Μετά από διαμαρτυρίες του τέταρτου της γενικής Τζανέτου Βαγγέλη, μαθητή μας, οι διοργανωτές στο τέλος της διοργάνωσης παραδέχθηκαν το λάθος τους και διέγραψαν από την γενική βαθμολογία τον μαθητή Κατσαρή, αποκατέστησαν το όνομα του αδικημένου στην Τρίτη θέσι και του επέδωσαν το χάλκινο μετάλλιο. Εννοείται ότι ο Τζανέτος συμπεριελήφθη και στους προκριθέντες για το Περιφερειακό κανονικά.

9. Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: SECONDA GINNASIO







Η νικήτρια, Αναστασία Τσαγανάκη









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια









10. Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: TERZA GINNASIO





Ο νικητής, Τσουνής Σεραφείμ









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια









11. ΛΥΚΕΙΑ: LICEI







Ο πρώτος, Παύλου Ιωακείμ









Οι 3 πρώτοι της γενικής και τα τρία κορίτσια









ΕΠΕΞΗΓΗΣΙ:
Α΄. Με ΚΟΚΚΙΝΗ υπογράμμισι πάνω στις καταστάσεις με την βαθμολογία είναι σημειωμένοι οι μαθητές, οι οποίοι ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ μας, "ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ".
Β΄. Με ΚΙΤΡΙΝΗ υπογράμμισι είναι σημειωμένα τα ονόματα των μαθητών, οι οποίοι ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥΣ υπο τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΟΪΛΕΜΕΖΗ.
Γ΄Με το πράσινο χρώμα στην στήλη τους, σημειώνουμε τους μαθητές ή τις μαθήτριές μας που κετέκτησαν την πρόκρισι για το Περιφερειακό.
SPIEGAZIONE UTILE:
a. Sulle classifiche finali sono sottolineati con pennarello a COLORE ROSSO i nomi degli allievi che vengono alenati nell' ambito del nostro CIRCOLO culturale e sportivo, "AVAX e PESSI".
b. A COLORE GIALLO gli allievi che vengono alenati nell' ambito delle lore scuole elementari personalmente dal Candidato Maestro Alessandro SOILEMESIS.


Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των αγώνων στην ιστοσελίδα του διοργανωτή:
http://www.skakistikiakadimia.gr/page.asp?pageID=667

6 σχόλια:

barbis είπε...

Mια διευκρίνηση Αλέξανδρε.Ο Κατσάρης πηγαίνει στη Γ Γυμνασίου και δηλώθηκε κατά λάθος από το γραμματέα μας στην Α.Άργησε να το καταλάβει και τελικά μας έκανε και ζημιά διότι κέρδισε και δικό μας μαθητή της Α Γυμνασίου τον Προκόπη το Γεραντώνη.Τα βραβεία τα επέστρεψε μετά από δική μου τηλ. παρέμβαση και ειδοποίηση του Προέδρου μας Νίκου Πήττα ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί..Σε αγώνες τέτοιου είδους που δεν υπάρχουν δελτία και στηρίζεσαι μόνο στη μαρτυρία του μαθητή για το ποια τάξη πάει μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.Για παράδειγμα ποιος ξέρει αν και άλλοι μαθητές δεν ήταν μεγαλύτερης τάξης;Εν τέλει αυτή η ιστορία μόνο κακό έκανε στον Σ.Ο Βόρειας Εύβοιας διότι στις θέσεις 6-7 είναι 2 δικοί μας αθλητές που εφόσον ο Κατσάρης ακυρώθηκε πάνε αυτόματα στις θέσεις 5-6 αν εξαιρέσει κανείς και το ένα κορίτσι παίρνουν την 4-5 θέση στα αγόρια δηλ.είναι μια ανάσα από την πρόκριση.

Papaveri είπε...

Αλέξανδρε,συγχαρητήρια για την πρόκριση του Πάρη και του Αλέξανδρου.

Papaveri είπε...

Αλέξανδρε,συγχαρητήρια για την πρόκριση του Πάρη και του Κωνσταντίνου.
Συγνώμη για το λάθος, το είδα εκ των υστέρων.

Ιλίντ Νταρά είπε...

@ barbis

Με συγχωρείτε, αλλά εγώ σαν παίκτης ρώτησα το παιδί τι τάξη πάει όταν μας έπαιρναν φωτογραφίες στην λήξη των αγώνων και μου είπε ότι πάει Β’ Γυμνασίου και δεν ξέρει γιατί τον βάλανε να παίξει με την πρώτη, ενώ αυτός δηλώθηκε κανονικά.

@ papaveri

Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια κύριε Κάρλο.

barbis είπε...

Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι ο γιος του Αλέξανδρου.Δεν ξέρω τι σου είπε μπορεί και να παράκουσες ή μπορεί να ντρεπόταν να πει πως ήταν τόσο μεγάλος πάντως Γ Γυμνασίου πάει το παιδί το οποίο τελικά ζημιώθηκε αγωνιστικά και ηθικά από το λάθος του γραμματέα μας.Φέρει ευθύνη βέβαια και ο μαθητής που δεν επέστρεψε αμέσως το μετάλλιο αλλά όχι τόσο μεγάλη διότι αγωνίστηκε δυνατά και στο τέλος του ζητούσαν να επιστρέψει το έπαθλο,δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό για ένα παιδί.Άσε που είχε βάσιμες ελπίδες να πάρει μετάλλιο στη Γ Γυμνασίου με τόσο μικρή συμμετοχή που υπήρχε.
Eπειδή λοιπόν τα λάθη των μεγαλύτερων τα πληρώνουν συνήθως οι μικροί οφείλουμε εμείς οι μεγάλοι να είμαστε πιο προσεχτικοί.
Θεωρώ ότι με το λάθος που έγινε ο Σ.Ο Βόρειας Εύβοιας έχασε ένα ή δύο μετάλλια αλλά αυτό είναι το λιγότερο.

VITA είπε...

Από περιέργεια. Πώς δηλώθηκε το παιδί; Από τον Διευθυντή του σχολείου του (όπως "αυστηρά" ζητούσε ο διοργανωτής-και είχαμε παρατράγουδα με κάποιους διευθυντές) ή από τον συνοδό του; Γιατί αν δέχθηκε ο διοργανωτής, να δηλωθεί παιδί από Σύλλογο ή απλό συνοδό και όχι από τον Διευθυντή, έχει και αυτός τεράστιες ευθύνες.