Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Lancio di Paracaduti al Carnevale di Calkida ieri. Parachuters at Chalkis Carnival (12 Photos)

Το «χάπενινγκ» της εφετινής Αποκριάς στην Χαλκίδα ήταν η πτώση τριών αλεξιπτωτιστών της Αερολέσχης Μεγάρων, πριν την έναρξη της παρέλασης των πεζοπόρων τμημάτων του Καρναβαλιού.


Να σημειώσουμε, τέλος, πως στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του εφετινού καρναβαλιού που κορυφώθηκαν κατά το τελευταίο τετραήμερο (εκτός από το πρωτοφανές σε όγκο πλήθος επισκεπτών της Κυριακής της Αποκριάς) συμμετείχαν νεανικά συγκροτήματα της Χαλκίδας, χορευτικά τμήματα της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου Ρυθμικής, οι Μαζορέτες του Ολυμπιακού, του Πανιωνίου, οι Μαζορέτες της «Χοροκίνησης» Κέρκυρας, χορευτικές ομάδες του Φώτη Μεταξόπουλου, Βραζιλιάνες χορεύτριες και η 6μελής μπάντα Βραζιλιάνων «Batuki Brazil», το μουσικοχορευτικό Γαλλικό συγκρότημα «Compagnie Chameleon», αλεξιπτωτιστές από την Αερολέσχη Μεγάρων, Υδροπλάνα από την Ελληνική Λέσχη Υδροπλάνων, ομάδες Σχολείων και Συλλόγων της Χαλκίδας τα Κανόε Καγιάκ του ΝΟΧ, ο ΙΟΧ, καθώς και καϊκια των Συλλόγων Ερασιτεχνών Αλιέων.











Ζωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: