Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Άλλα δύο Ελληνόπουλα κατακτούν κορυφές στο παγκόσμιο Τέννις. Κύργιος και Κοκκινάκης πρώτοι στο διπλό στην Μελβούρνη! Nick Kyrghios e Thanassi Kokkinakis hanno vinto il titolo di doppio agli Australian Open. A dream come true for Kyrgios and Kokkinakis: 1st Grand Slam Title in Melbourne; this Is Sparta!!


2Κ στην 1η θέσι του διπλού ανδρών στο ΑΟ !


ΒΙΝΤΕΟ: Ο Nick και ο Thanassi γράφουν ιστορία! (Απολαύστε -όσο είναι ακόμα ελεύθερο το video- τα Highlights του Τελικού)

Kyrgios and Kokkinakis make Australian Open history | Eurosport Tennis

Απίστευτη πρόοδος στο Διπλό!


Μέχρι την έναρξι του εφετινού Αυστραλιανού Τουρνουά, οι Κύργιος και Κοκκινάκης ήσαν περίπου ανύπαρκτοι για την κατηγορία του Διπλού Τέννις Ανδρών. Ο Νίκ κάπου στην θέσι 250 και ο Θανάσης χαμένος κάπου στο 400 της Παγκόσμιας κατάταξης. Όπως  μπορείτε να διαπιστώσετε απο την ενημερωμένη επίσημη ιστοσελίδα της ATP, με την σημερινή επιτυχία τους, ο μέν Κύργιος φιγουράρει στην θέσι 40 (έχοντας καλύψει πάνω απο 220 θέσεις), ο δέ Κοκκινάκης με ακόμα πιο αδιανόητο άλμα πήδηξε 380+ αντιπάλους και βρέθηκε στην θέσι 46!

ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΣΥΜΠΤΩΣΙ;

Σ' εκείνο το πρωτοποριακό post παρουσίασης των ανερχόμενων ταλέντων γράφαμε: 

"Εμείς στον Νέο Παλαμήδη εκτός από το και εις ανώτερα,
Ευχόμαστε και στα δύο ελληνόπουλα η άποψι-πρόβλεψι του Βιλάντερ και άλλων ειδικών, για το σπάνιο ταλέντο τους να επαληθευθή στο έπακρο!"

Ξαναευχόμαστε:

Και εις ανώτερα, παίδες! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: