Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Εμπρός για μια Νέα Κυβέρνησι (Παγκόσμια;) Μία μή ελληνόφωνη δήλωσι του GAP και ένα βίντεο του John Wu. X un Nuovo Governo (...Globale)!

Τώρα που είναι ακόμη δεδηλωμένος, πρίν γίνη τέως -και σύντομα πρώην- φιλοξενούμε 2 βιντεάκια που μας έστειλαν προ μηνών φίλοι του ιστολογίου. Και με την ευκαιρία παραθέτουμε αυτούσιο ένα ανάλογο σημερινό ΥπΣυνΜην ("SMS").

«Πάμε για πρωθυπουργό Παπαδήμα και μετατροπή της Κυβέρνησης ακόμα περισσότερο, σε «Εισπρακτική Εταιρία» για λογαριασμό των Τραπεζιτών πιστωτών μας με την ανοχή του λαού μετα το «θέατρο» των τελευταίων ωρών! Γενική ανταρσία και ανατροπή των σχεδίων τους!»

1. Για την Νέα Κυβέρνησι
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Περιγραφή:
Ένας πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητά Παγκόσμια Διακυβέρνηση, απο το βήμα του συνεδρίου του economist. (George Α. Papandreou - April 29, 2010 Economist Conference)

2.John Wu [Mastermind] - "Nea Epoxi"- Νέα Εποχή


John Wu (Mastermind)
Ο John Wu aka Mastermind (Γιάννος Γού / Wu) θεωρείται ότι είναι ο πρώτος που εισήγαγε το Χίπ Χόπ στην Κύπρο.
Το πρώτο του άλμπουμ «Τελευταίες Μέρες» βγήκε το 1995. Ακολούθησαν το «Απαγορευμένες Γνώσεις» το 2000 και το «Αόρατος Πόλεμος» το 2003. To 2007 κυκλοφόρησε στην Κύπρο μια συλλογή- μουσικό συμπίλημα (“compilation”), ταλαντούχων συνθετών από την Μεγαλόνησο, με τον τίτλο “The Rise of Cyprus Hip Hop-The Beginnin” .

Δεν υπάρχουν σχόλια: