Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2009

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ – ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΝΩΣΙ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 3,5 – 3,5 (ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ-ΕΚΠΛΗΞΙ)! FATTO STORICO x IL NOSTRO CIRCOLO di SCACCHI: 1o Incontro tra noi e l’ U.S.E.

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙΕΥΒΟΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ 3,5 – 3,5 (ΣΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΦΙΛΙΚΟ-ΕΚΠΛΗΞΙ)
FATTO STORICO x IL NOSTRO CIRCOLO (Settore SCACCHI): Primo Incontro (anche se amichevole) tra noi e l’ Unione Scacchisti di Eubea

Η νέα χρονιά ξεκίνησε για το Σκακιστικό Τμήμα του Συλλόγου μας με μια ιστορικής σημασίας αγωνιστική εκδήλωση.
Βαδίζοντας μόλις στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας μας, μετά από τιμητική, για μας, πρόσκληση του Προέδρου του ιστορικού σωματείου τής πόλης μας, της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών κ. Παναγιώτη ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ, πραγματοποιήθηκε σήμερα μια «απρογραμμάτιστη» φιλική συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπευτικές ομάδες (οκταμελείς), στα πλαίσια διάθεσης συνεργασίας των δύο Συλλόγων, ανάπτυξης υγιούς συναγωνισμού και ενασχόλησης με το ανώτερο πνευματικό παιχνίδι όλων .
Έντεκα παιδιά και τρείς μεγάλοι, που αγαπούν το σκάκι, απαρνήθηκαν την ραστώνη των ημερών και συγκεντρώθηκαν στην έδρα του Συλλόγου μας, για να αναμετρηθούν φιλικά και να «ξεσκουριάσουν» μετά την απραξία λόγω των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.


Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν 3.5 - 3.5 και όλοι ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και την συντροφιά.

Ευχή μας είναι να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες συναντήσεις στο μέλλον, για να κερδίζουν όλοι όμορφες εμπειρίες, με αφορμή το άθλημα που αγαπούν.


Μπορεί οι αγώνες να ήταν ανεπίσημοι, αλλά οι παρτίδες καταγράφηκαν.Οι παίκτες που πήραν μέρος σ’ αυτή τη φιλική συνάντηση και τα αποτελέσματα των μεταξύ τους συναντήσεων είναι:
1. Γιάννης Βασιλείου - Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης 0-1
2. Κωνσταντίνος Σοϊλεμέζης - Αντώνης Παύλου 0-1
3. Ιωακείμ ΠαύλουΓιώργος Σοϊλεμέζης 0.5-0.5
4. Γιάννης Σφυρίδης Κωνσταντίνος Μπουρνάζος 1-0
5. Βασίλης Αρβανίτης Μιλτιάδης Μεταξάς 0-1
6.Αναστασία ΤσαγανάκηΜαρία Νικοσλαβινού 0-1
7.Παναγιώτης ΓιαννούτσοςΠαναγιώτης Σαββόπουλος 1-0
8. 0 - 0 (Είχαμε και από μία απουσία …τελευταίας στιγμής στην 8η σκακιέρα!)

Ζωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: