Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Α. Ε. Κ. “ Άβαξ και Πεσσοί ”: Λήξη μαθημάτων με Φιλικό μαθητικό Τουρνουά Rapid Chess. (Ανακοίνωσι). Abaco E Pezzi di Scacchi: Terminando l’ Anno Scolastico con un Torneo Rapido per alunni; insieme al club amichevole di Evvoiki. Abacus And Chess Pieces: Ending the School Year with a Rapid Chess Tournament for pupils, together with the friendly club of Evvoiki.

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, το Α.Ε.Κ «Άβαξ και Πεσσοί» σε συνεργασία με το φιλικό σωματείο της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών, πραγματοποιήσαμε ένα τουρνουά ράπιντ (γρήγορες παρτίδες) ανάμεσα στους μικρότερους μαθητές (δημοτικού) και των δύο συλλόγων της πόλης μας.

 Η σκακιστική αυτή γιορτή σήμανε το τέλος των μαθημάτων της σκακιστικής χρονιάς 2021 – 22 και με μεγάλη χαρά και μαχητικότητα τα παιδιά, έπαιξαν  και βγήκαν κερδισμένα σε αγωνιστικό αλλά και σκακιστικό επίπεδο!  


Μεγάλη χαρά οφείλω να ομολογήσω μας προσέφεραν οι συμμετοχές των μικρότερων κοριτσιών που απέδειξαν ότι τα κορίτσια αποτελούν μια κατηγορία στο σκάκι πολύ δυνατή και με υποσχόμενο μέλλον. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν την Κυριακή τους στο αγαπημένο τους άθλημα και τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη των παιδιών αλλά και την αναγνώριση της οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στους σκακιστικούς συλλόγους.

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι, με πολλά μπάνια και λιγότερες παρτίδες με τους φίλους σας.

Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας το Σεπτέμβρη για να συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι στη μαγική χώρα των άσπρων και μαύρων τετραγώνων…

 

Σοφία Νικολάου





Δεν υπάρχουν σχόλια: