Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Μία νίκη, μία ήττα με τον Σ.Ο. Θήβας για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Abaco E Pezzi di scacchi: Successo a metà contro il circolo scacchistico di Tebe: una vittoria prima (6 – 3,5), una sconfitta dopo (5 – 4).

Μετά το Κύπελλο ήλθε η σειρά του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος! Οι τέσσερις Σύλλογοι της Στερεάς (ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ, Σ.Ο. ΘΗΒΑΣ, Σ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και Σ.Ο. ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ) που κατάφεραν επανεκκινώντας  εφέτος μετά την αγωνιστική αδράνεια λόγω Πανδημίας να συνθέσουν αγωνιστικό σχήμα δεκάδας, ξεκίνησαν διπλούς αγώνες προχθές, Κυριακή.


Η κλήρωσι λοιπόν του «Περιφερειακού Ομαδικού Πρωταθλήματος ΤΕΣΣΣΕ 2022» έφερε αντιμέτωπους τον Άβαξ και Πεσσοί και τον Σκακιστικό Όμιλο Θήβας. Και οι δύο συναντήσεις κληρώθηκε να διεξαχθούν στην Χαλκίδα με έδρα (τυπικά) στον 1ο Γύρο τον Άβακα και στον 2ο Γύρο την Θήβα. Οι δύο σύλλογοι μοιράστηκαν νίκες και βαθμούς.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Α΄ ΓΥΡΟΣ:  ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ -  Σ.Ο. ΘΗΒΑΣ   6 - 3,5 

Νίκες σημείωσαν απο πλευράς μας οι: ΛΟΥΚΕΡΗΣ Παναγιώτης, ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σοφία, ΚΑΛΛΙΓΩΣΗ Δέσποινα (α.α.),ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Δημήτρης, ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ Όθων ενώ σημαντικές ισοπαλίες σημείωσαν ο Λάζαρος ΣΤΥΛΙΑΔΗΣ και ο Γιάννης ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Β΄ ΓΥΡΟΣ: Σ.Ο. ΘΗΒΑΣ - ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ  5-4

Νίκες σημείωσαν απο πλευράς μας οι: ΡΑΝΤΕΒ  Άγγελος, ΣΤΥΛΙΑΔΗΣ Λάζαρος,  ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σοφία (α.α.), ΚΑΛΛΙΓΩΣΗ Δέσποινα (α.α.).


Τα συγχαρητήρια, όπως είναι λογικό, θα μοιρασθούν σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες, μικρούς και μεγάλους ηλικιακά αθλητές μας, αφού κάθε φορά η ΟΜΑΔΑ κερδίζει και η ομάδα χάνει τελικά.  Απο τα θετικά των 2 συναντήσεων κι ακόμα πιο πολύ κι απο την συγκομιδή των βαθμών και το όποιο αποτέλεσμα, κρατάμε το "βάπτισμα του πυρός" για τους τέσσερις μικρούς νέους μαθητές και παίκτες μας που μόλις εξέδωσαν το αθλητικό τους δελτίο (ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Δ., ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ  Όθ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ.)! 


Τους ευχόμαστε

Καλορίζικοι και ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ !!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: