Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ, Διασυλλογικό Πρωτάθλημα: ¨Ηττα (βαριά και διπλή) στην Λιβαδειά. Abaco e Pezzi di Scacchi: doppia sconfitta a Livadia (per il Campionato Regionale 2022).


Μετά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα την προηγούμενη Κυριακή εναντίον της Θήβας, εχθές στην Λιβαδειά η ομάδα μας παρουσιάστηκε με κατώτερη σύνθεσι, αλλά και με μειωμένη σχετικά με τους αντιπάλους μας αγωνιστική κατάστασι (η διετής αγωνιστική αποχή είναι, βεβαίως, μια ισχυρή αιτιολογία).
Έτσι στο πλαίσιο του Ομαδικού Πρωταθλήματος ΤΕΣΣΣΕ 2022 παίξαμε διπλό γύρο εναντίον της Λιβαδειάς (όπως προβλεπόταν και τους δύο γύρους/συναντήσεις) εκτός έδρας. Αποτέλεσμα διπλή ήττα. Στον 1ο Γύρο 8,5 – 1,5 και 7-3 στον δεύτερο…

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Α΄ ΓΥΡΟΣ: Σ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ  8,5-1,5

Μία από τις βαρύτερες ήττες μας! Το …γκόλ της τιμής σημείωσε στην σκακιέρα 5 η κα Σοφία ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ενώ ισοπαλία παραχώρησε ο πάντα σταθερός Αντώνης ΠΑΥΛΟΥ στην σκακιέρα 2.



Β΄ ΓΥΡΟΣ:  ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ -  Σ.Ο. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ  2,5 - 7

Νίκες σημείωσαν απο πλευράς μας οι: ΠΑΥΛΟΥ Αντώνιος, και ΛΟΥΚΕΡΗΣ Παναγιώτης,  ενώ είχαμε και 2 δύο ισοπαλίες με τον Ιωακείμ ΠΑΥΛΟΥ και την Σοφία ΝΙΚΟΛΑΟΥ .


 

Παρόλο το αρνητικό αποτέλεσμα, συγχαίρουμε τους αντιπάλους για την καθαρή νίκη τους, (αλλά και τους παίκτες μας για την αγωνιστικότητά τους), και συνεχίζουμε την προσπάθεια για ανασύνταξι του Σκακιστικού Τμήματος και γενικά του Συλλόγου μας.


Υπογραμμίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίησι την φιλική αντιμετώπισι που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης από τους ανθρώπους του Σ.Ο.Λ., τον Αρχηγό της ομάδας Σύμο/Σίμο Δημόπουλο, αλλά και την Πρόεδρο, κυρία Βάσω Καρβούνη.  Τους ευχαριστούμε για το εύ αγωνίζεσθαι και το εν γένει κλίμα φιλοξενίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια: