Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Όχι! Σε μια απρόσωπη «Πρόσκληση» :) No! A un invito anonimo: l' "Invito, Sì all' Europa"

Κατά την επιστροφή μου από το σχολείο το μεσημέρι με περίμενε ανάμεσα στα άλλα «ηλ-τάχυα» ένα e-mail σταλμένο μάλιστα εις διπλούν. Είχε τον τίτλο «Πρόσκληση ΝΑΙ στην Ευρώπη» και είναι ανώνυμο. 
Ο ανώνυμος αποστολέας (υπάρχει η «υπογραφή»: Επιτροπή Πρωτοβουλίας που σίγουρα παραπέμπει και κάποιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα) με καλεί σε αποψινή «σύσκεψη για την συγκρότηση Επιτροπής Πολιτών υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο ευρώ». 
Στις κλήσεις με απόκρυψι στο κινητό μου δεν καταδέχομαι συνήθως να απαντήσω. Σ’ αυτήν όμως στην περίπτωσι είπα να είμαι ευγενής και να ειδοποιήσω να μην με περιμένουν. Κωλύομαι! 

Και να εξηγούμαι: Όχι οτι διεκδικώ καμμια αποκλειστικότητα στον πατριωτισμό, αλλά στη διχόνοια και τον εθνικό διχασμό έχω …αλλεργία!



Πρόσκληση

Την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 8 μμ στο Διοικητήριο Χαλκίδας, θα γίνει σύσκεψη για την συγκρότηση Επιτροπής Πολιτών υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο ευρώ. Η Επιτροπή Πολιτών είναι ανοικτή σε κάθε πολίτη που θέλει να συμμετέχει. Το πολιτικό πλαίσιο είναι το ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο ευρώ στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Έχουν καλεστεί να παραβρεθούν και να χαιρετίσουν όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα.

Επιτροπή Πρωτοβουλίας

--
Πρωτοβουλία Πολιτών υπέρ του ΝΑΙ στην Ευρώπη, ΝΑΙ στο ευρώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: