Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ

(2 λόγια εΥΛΟΓα)

Το παρόν ιστολόγιο (νεοβαρβαριστί: μπλόγκ) αποτελεί μία ακόμη υλοποίηση του Καταστατικού τού Συλλόγου μας *. Συγκεκριμένα, συστοιχεί στο άρθρο δ΄ (: Τα μέσα), όπου αναφέρεται πως «επίσης το Σωματείο, εκτός των άλλων αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, μπορεί να προβεί σε έκδοση περιοδικού Εντύπου, να αποκτήσει διαδικτυακό Τόπο και να συστήσει Ιστοσελίδα...».
Ως διαδικτυακό ημερολόγιο – σημειωματάριο, ως γνωστόν, το ιστολόγιο αποτελεί γενικά χρησιμότατο μέσον επικοινωνίας . Εμείς επιπλέον εκτιμούμε πως και αυτό –εκτός της ιστοσελίδας- συνδυάζεται αποτελεσματικά με το παραδοσιακά προτιμώμενο ( και πράγματι μέχρι στιγμής αναγνωρισιμότερο και προσιτότερο) αυτών Έντυπο μέσον υπό την μορφή Περιοδικού.
Έτσι ( είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως)
α΄ Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το υπ. αριθ. 1 τεύχος του Περιοδικού μας! (Το όνομα αυτού "ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" και βρίσκεται επι του πιεστηρίου).
β΄ Έχουμε –από καιρό αποκτημένο- τον διαδικτυακό μας τόπο. (= Ιστοσελίδα υπό κατασκευήν).
γ΄ Οι πρώτες δύο αναρτήσεις τής 5ης Ιανουαρίου, παραμονή των Φώτων, – οποία ευτυχής συγκυρία!- στο παρόν ηλεκτρονικό μέσον (με το ΣΗΜΑ και το ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ) συνιστούν τον ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΜΟ τού δικού μας ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ & ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
Το Ιστολόγιο το βλέπουμε και ως ιστομπλοκάκι όπου αντανακλάται, δημοσιοποιείται ή και σχολιάζεται η δραστηριοποίηση του Συλλόγου, αλλά το οραματιζόμαστε και ως βήμα έκφρασης των μελών και φίλων τού Συλλόγου και των ενδιαφερόντων τους. Αυτών πρωτίστως, όπως και το ομώνυμο Περιοδικό μας, τις ανάγκες επικοινωνίας εξυπηρετεί, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πως αξιοποιεί την τεχνολογία συνιστώντας μια επιπλέον ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για κάποιους, και ως εκ τούτου η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ του είναι περίπου παράλληλη με εκείνη του «Νέος ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ»: (βλ. ενδεικτικά & τα «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ» πατώντας «Προβολή πλήρους προφίλ» παραπλεύρως - ή αλλιώς http://www.blogger.com/profile/17304906397942867351).

Ευπρόσδεκτα τα καλόπιστα σχόλια από γνωστούς κι αγνώστους .

* Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ
--- Βρίσκεται στην (...) Χ Α Λ Κ Ι Δ Α.
--- Έχει διπλή ...προσωπικότητα (Μορφωτικός και Αθλητικός) και πρωτότυπο όνομα:
«Α.Ε. Κέντρο ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ»
--- Έχει ενεργοποιήσει το πρώτο του αθλητικό τμήμα: το ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ.
--- Είναι (σήμερα, Ιανουάριο 2008) τετράμηνο βρέφος.
--- Φιλοδοξεί να ...μεγαλώσει!


Με ενδόμυχες ΕΥΧΕΣ ΚΙ ΕΛΠΙΔΕΣ

ο ΑνάδοχοΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: