Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ. Συνεργασία Αλέκου Τζανέτου. Α΄ Μέρος (31 φωτογραφίες). Esposizione di pittura a Calcide (31 foto di Al. Tzanetos)

Ο φίλος Αλέκος Τζανέτος επανήλθε σήμερα με δεύτερη συνεχόμενη συνεργασία του-προσφορά στο Ιστολόγιό μας. Πρόκειται για ένα είδος φωτορεπορτάζ σε μια πολύ σημαντική έκθεσι ζωγραφικής του ζωγράφου Γρηγόρη Κουλούρα, η οποία υπο τον πρωτότυπο τίτλο «Στην Εποχή της Ταχύτητας», φιλοξενήθηκε με επιτυχία στον οικείο εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου της πόλης μας από 1 έως και 6 Σεπτεμβρίου.
Η Έκθεσι που στην διάρκειά της μαγνήτιζε τα βλέμματα των περαστικών στην παραλία της Χαλκίδας, είχε τα επίσημα εγκαίνια κατά την προτελευταία ημερα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.
Σήμερα από την πλούσια συγκομιδή (που είναι θαυμαστή από μόνη της) των φωτογραφησεων του Αλέκου δημοσιεύουμε το Α΄ Μέρος:
Το κοινό και τα Εγκαίνια της Εκθέσεως.
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28.29.30.31.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Συνοψίζουμε (το α΄ μέρος της ανάρτησης με αυτό το θέμα, διότι ακολούθούν άλλα δύο): Ο Αλέκος Τζανέτος επανήλθε δριμύτερος. Αυτή την φορά μάλιστα είχε και βοηθό: τον γιό του Βαγγέλη, ο οποίος είναι και σκακιστής προπονούμενος στο τμήμα Μεσαίων του Συλλόγου μας! Τους ευχαριστούμε και τους δύο και τους συγχαίρουμε για την πολύ όμορφη συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: