Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ “BLOG”, ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ

Πριν απο 4-5 μήνες ο Πρόεδρος κ. Αλέξ. ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ, όταν πρόσεξε πως στο νεοϊδρυθέν Ιστολόγιο του Σκακ. Τμήματος του Πανιωνίου υπήρχε ανάρτηση (βλ Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2008 ανάρτηση με τίτλο:
Νομαρχιακό Ατομικό Σχολικό Εύβοιας 2008 και http://panionioschess.blogspot.com/search?updated-max=2008-04-03T18%3A58%3A00%2B03%3A00&max-results=13)
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (Χαλκίδα, 23 Μαρτίου) και λανθασμένα ο χειριστής του ιστολογίου ανέφερε ΣΑΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ», έσπευσε αμέσως να αποδώσει δικαιοσύνη (βάζοντας και κάποια πράγματα στην θέση τους) με το εξής ΣΧΟΛΙΟ στο ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ “BLOG (το οποίο όμως ο διαχειριστής, ενώ μετά διόρθωσε το λάθος, δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει):

«@ ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ “BLOG”
Φίλοι Κυανέρυθροι Σκακιστές, όχι: Οι ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ στην Χαλκίδα εφέτος ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ απο τον πολιτιστικό-σκακιστικό Σύλλογό μου "ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΣΟΙ", του οποίου το Περιοδικό (και το Ιστολόγιο) φέρει το όνομα τού Ήρωα-Αγίου Προστάτη μου, Παλαμήδη. Διοργανώθηκαν απο τον αθλητικό Σύλλογο "Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος Παλαμήδης ο Ευβοεύς", του οποίου υπήρξα πνευματικός πατέρας και ουσιαστικός ΙΔΡΥΤΗΣ -κι όχι απλό ιδρυτικό μέλος- και ο οποίος τώρα λειτουργεί, ας πούμε, ανταγωνιστικά.
Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπόν, Κυανέρυθρε Διαχειριστά τού "blog", ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για το "Νομαρχιακό Ατομικό Σχολικό".
Πάντως σ' ευχαριστώ για την γενναιοδωρία σου για την διοργάνωσι. Απο το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!
Δικιολογημένα παρασύρθηκες, βέβαια, με τις τόσες επιτυχίες των παιδιών τού Συλλόγου μας στους Αγώνες. Ειδικά στο ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ, όπως μπορείς να διαπιστώσης διατρέχοντας τα θέματα στις σελίδες του Ιστολογίου μας, έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, δύναμι και γνώσι. Τυγχάνουμε γαρ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ.
Στην διάθεσί σου για ενδεχόμενη συνεργασία καί το Ιστολόγιο καί το Περιοδικό μας "ΝΕΟΣ ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" (Πώς λέμε… «Νέος Πανιώνιος»;)
Τιμή μας, που μας συμπεριέλαβες στα σχετικά σκακιστικά "links".
Καλή συνέχεια στο ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον Πανιώνιο και το Σκακιστικό του Τμήμα.

Φιλικότατα

ΥΜ Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης
(Πρόεδρος "Αθλ. Εκπολ. Κέντρου ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ")»

Για την αντιγραφή:
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: