Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. TORNEO GIOVANILE A PATRASSO

UN TORNEO DI SCACCHI ANCORA A RIO (PATRASSO)
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Αγώνες σκακιού με την μορφή τριήμερου τουρνουά επτά γύρων για νέους έως 18 ετών (με δελτίο) με την επωνυμία «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΡΙΟ 2008», διοργανώνει ο δραστήριος Γιώργος Γεωργόπουλος στο Ρίο, την γνωστή κωμόπολι-προάστιο στα βόρεια της αχαϊκής πρωτεύουσας. (Χρήσιμες πληροφορίες για το Ρίο βλ. http://www.rion.gr/ και, ιστορικό σημείωμα, στο http://www.patrachess.gr/patrachess/index.php?option=content&task=view&id=95 )
Το Τουρνουά επισήμως διοργανώνεται από τον «Σκακιστικό Όμιλο Ρίου Άγιος Γεώργιος» σε συνεργασία με τον «Σκακιστικό Όμιλο Ικαρίας Ιωάννης Τζελέπης» (γι’ αυτό και θεωρείται προκριματικός όμιλος του διεθνούς τουρνουά ΙΚΑΡΙΑΣ για το 2008) και την υποστήριξη του athlopaidies.gr, και τελικά ( αρχικά είχε εξαγγελθή να γίνη δυό μέρες πιο μπροστά) θα διεξαχθή από την Παρασκευή 20 Ιουνίου έως και την Δευτέρα 23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο RIO BEACH.
Την Προκήρυξι των αγώνων και όλες τις λεπτομέρειες στις Ιστοσελίδες: http://riochess.googlepages.com/rio2008pr , http://www.patrachess.gr/patrachess/index.php?option=content&task=view&id=393 , http://athlopaidies.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=110

Δεν υπάρχουν σχόλια: