Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Α.Ε.Κ. “Άβαξ Και Πεσσοί”: Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιττας 2019 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ + Φωτογραφίες) Fotos (Photos) dall’ inizio ufficiale del Club con la “Vasilopita” del 2019.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μία όμορφη γιορτή, στην οποία παρευρέθηκε η πλειοψηφία των νεαρών αθλητών, αλλά και των γονέων και εν γένει φίλων του ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί, ο Σύλλογός μας χθες Σάββατο 19 Ιανουαρίου έκοψε την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του, καλωσορίζοντας το 2019. Η εκδήλωση έγινε, σύμφωνα με την πρόσκλησή μας, στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, όπου διεξάγονται και οι προπονήσεις μας, και συνδυάστηκε με τον αγιασμό για το νέο έτος. 
Ο πατήρ Ιωάννης μας τίμησε με την παρουσία του και τέλεσε τον αγιασμό, δίδοντας στην συνέχεια ευχές για την καινούργια χρονιά και πατρικές συμβουλές που άκουσαν με προσοχή οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου απηύθυνε στην συνέχεια χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκομένους, ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και ευχόμενος με την σειρά του μία χαρούμενη νέα χρονιά. Τυχερός στο φλουρί στάθηκε ο Δημήτρης Μπιθυμήτρης, ο οποίος κέρδισε ένα σκακιστικό βιβλίο από την βιβλιοθήκη του Συλλόγου, που θα τον βοηθήσει στην ανάπτυξη των ικανοτήτων του στο παιχνίδι.

Μετά την βασιλόπιτα, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις ήδη έτοιμες και στημένες σκακιέρες. Όλοι οι συμμετέχοντες έπαιξαν χωρίς άγχος και με μόνο σκοπό την δημιουργία όμορφου παιχνιδιού και θέλοντας να περάσουν καλά.

Ευχόμαστε καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2019, με υγεία και επιτυχίες για όλους τους φίλους του Συλλόγου!!


Θανάσης Κονταξής
(Γ.Γ. ΑΕΚ «ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ»)










Δεν υπάρχουν σχόλια: