Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Το νετρίνο στο CERN νεκροθάφτης της Σχετικότητας;Sulla scoperta del Gran Sasso (CERN); primo commento

Η είδησι της ημέρας ή είδησι της δεκαετίας (τουλάχιστον):
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Τρεκλίζει η θεωρία του Αλβέρτου Αϊνστάιν για την ταχύτητα του φωτός; Τα εργαστήρια του CERN στο Γκράν Σάσσο (Gran Sasso) αναγγέλλουν μια ανακάλυψι επαναστατική: τα νετρίνα είναι ταχύτερα περίπου 60 νανοδευτερόλεπτα από την ταχύτητα του φωτός…»

Επι του πιεστηρίου –με πίεσι
χωροχρόνου!


Υποθετικοί τίτλοι για οκτάστηλα:
--Χρεοκοπία της Σχετικότητας!
--Το νετρίνο στο Σέρν σέρνει αστρόπλοια!
...


Η σχετική είδησι κυκλοφόρησε στον παγκόσμιο Τύπο –ως όφειλε- με ταχύτητα αστραπής!
Θα ακολουθήσουν κι άλλες πειραματικές αποδείξεις για να επιβεβαιωθή το μέχρι χθές απίστευτο, αλλά όλα πια δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με επιστημονική ανακάλυψι-βόμβα, με την οποία όχι μόνο εκθρονίζεται η θεωρία της Σχετικότητας και καταρρέει η δυναστεία της αυθεντίας του Einstein, αλλά μαζί αρχίζουν να τρίζουν και τα θεμέλια της κλασικής αστροφυσικής!
.....................
Πάντως, παραείχαν πάρει ψηλά τον αμανέ κάποιοι θετικοί επιστήμονες με την αλαζονεία τους (: Tres physici, duo athei ), και όπως λέει εν παρόδω μια ...ινδοευρωπαϊκή παροιμία: «ΖΕΥΣ ΓΑΡ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ ΚΟΜΠΟΥΣ ΥΠΕΡΕΧΘΑΙΡΕΙ»!



Κάποιοι άλλοι με την γλώσσα του πεζοδρομίου θα σχολίαζαν κάπως κακεντρεχώς κατά των σοφοτάτων: «Kαιρός να σφίξουν ...οι κώλοι»!
Εμείς βιαστικά, αλλά όχι και …με ταχύτητα νετρίνου θα προσθέταμε:
Άντε, μετά την Αστροφυσική να παίρνουνε σειρά και κάποιες άλλες ανθρώπινες κατασκευές απόλυτων βεβαιοτήτων, όπως λ.χ. η Ινδο-ευρωπαϊκή θεωρία ή κάποιες προκλητικές δογματικότητες ανάμεσα στα πρώτα κεφάλαια της Ανθρωπολογίας, της Αρχαιολογίας και αυτής ταύτης της Ιστορίας!



Συνοψίζω:

Αντι στο CERN να ανοίξη μαύρη τρύπα και να καταπιή τον γαλάζιο μας πλανήτη, φαίνεται ότι το νετρίνο άνοιξε τον λάκκο, όπου έπεσε μέσα η θεωρία της σχετικότητας και η αυθεντία των Αϊνστάιν. Να δούμε τώρα που οι πάντες θα το …ανακρίνουν και τί άλλο θα αρχίση να …ξερνάει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: