Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ (ΚΑΙ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ) ΕΧΘΕΣ Μέρος Α΄. Φωτογραφίες απο τον Αγιασμό

Με μια μικρή καθυστέρησι στην ώρα έναρξης, αλλά μεγάλο ποσοστό συμμετοχής των παιδιών (μαθητών και αθλητών) του Συλλόγου μας έγινε εχθές το πρωί ο καθιερωμένος Αγιασμός στην έδρα μας, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Μ. Ναού του Αγίου Δημητρίου της πόλης μας.

Τον αγιασμό τέλεσε εκτάκτως ο π. Χρυσοβαλάντης, εφημέριοςτου Ναού των Αγίων Ταξιαρχών, αφού την τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε ένα σοβαρό κώλυμα στον "δικό μας" αρχιμανδρίτη, Αιμιλιανό Χρήστου. Μάλιστα λόγω της αδημονίας των παιδιών του Σκακιστικού Τμήματος, (επρόκειτο να διεξαχθή και Σιμουλτανέ) τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισαν να ξεκινήσουν με προσευχή!
[ Στην φωτο: Ο Παναγιώτης Αλεξίου που προθυμοποιήθηκε να βοηθήση στην προσευχή]
.
.
.
.
.

Με την έγκαιρη άφιξη του π. Θεοφυλάκτου όμως, (την ώρα μάλιστα που ο κ. Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης ξεκίναγε το προγραμματισμένο Σιμουλτανέ) λύθηκε η αρχική αμηχανία και όλα εξελίχθηκαν κανονικά, προς μεγάλη ικανοποίηση καί των γονέων των παιδιών καί της Διοικήσεως, αφού κανείς δεν θα ήθελε να αναβληθεί η ακολουθία του Αγιασμού, μια τελετή την οποία θεωρούμε απαραίτητη για τον εγκαινιασμό κάθε νέας προσπάθειας, και δή στην έναρξη των μαθημάτων μας
7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19.

















20.
.
.
(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ … + Φωτογραφίες)










Δεν υπάρχουν σχόλια: