Κυριακή, 10 Αυγούστου 2008

OLYMPICS, OLYMPIC SPIRIT, OLYMPIC LEGACY; IOC. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΙΔΕΩΔΗ, ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ Η ΔΟΕ

ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ


Αναδημοσιεύουμε 3 πρόσφατες δηλώσεις δύο αθλητών μας.

Μήπως και δυναμώσουμε λίγο την φωνή τους

Να μην ακούγονται μόνο οι καθωσπρέπει φωνές των ευϋπόληπτων κυρίων "Αθανάτων" (= διαχειριστών της Ολυμπιακής ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ) και των ανθρώπων τους.( Ο απαραίτητος 6ος κύκλος)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ 02.08.08:
«Αυτό που γίνεται εδώ και 15 ημέρες εναντίον μου είναι εντελώς άδικο. Περίμενα όλο αυτό το διάστημα τη δικαίωση και συνειδητά δεν ήθελα να προβώ σε δηλώσεις. Η δικαίωση ήρθε σιγά - σιγά, με το πέρασμα του χρόνου και τις εκδηλώσεις του κόσμου.
Τις τελευταίες ημέρες, βιώνω κατάσταση πολέμου. Ενώ έχω πιάσει το όριο δέχομαι πιέσεις. Με βομβαρδίζουν για να μη συνεχίσω την προετοιμασία, να μου αποσπάσουν την προσοχή, ή να αποχωρήσω ή να αποτύχω.
Μια διαπίστευση σαν κι αυτή που κρατώ στα χέρια μου εξαναγκάστηκα να παραδώσω το 2004, ύστερα από πολλές, πολλές πιέσεις, αλλά και απειλές. Ηταν μια κίνηση μοιραία, που μου στέρησε τη συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και ενδεχομένως ακόμα ένα χρυσό.
Τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Από τις 14 Ιουλίου, δέχομαι καθημερινές και έντονες πιέσεις σε ψυχολογικό και γραφειοκρατικό επίπεδο, με στόχο να αποχωρήσω. Γιατί; Ψάχνω να βρω την απάντηση και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απαντώ για το αν πρέπει να αγωνιστώ ή όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Είμαι η μόνη αθλήτρια που της ζήτησαν να απαντήσει εγγράφως αν επιθυμεί να αγωνιστεί στο Πεκίνο.
Από το 2004 διασύρθηκα ηθικά, σπιλώθηκε η καριέρα μου, συνεχίζει να συμβαίνει ακόμη και σήμερα, τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα εναντίον μου. Εχω περάσει από 24 ελέγχους τον τελευταίο καιρό κι έχω βγει καθαρή. Δεν υπάρχει ισονομία με τις αντιπάλους μου, αλλά δεν θέλω να μιλάω για τις άλλες αθλήτριες. Θα μπορούσα να πω κι άλλα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάποια στιγμή θα το κάνω, ίσως γράψω κι ένα βιβλίο. Είμαι ακόμη εδώ μετά τα όσα συνέβησαν το 2004.
Εχω πιάσει το όριο για το Πεκίνο, χρησιμοποιώντας μόλις το 60% των δυνατοτήτων μου. Ολα αυτά τα χρόνια, οι μόνοι που βρίσκονται δίπλα μου είναι λίγοι φίλοι και οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μου αυτή τη στιγμή (σ.σ. οι δικηγόροι της). Ολο αυτό το διάστημα γράψατε ή υιοθετήσετε πολλά που με προσέβαλαν και ως άνθρωπο και ως αθλήτρια. Θέλω να σας πω πως το χαμόγελο δεν έσβησε ποτέ από τα χείλη μου. Δεν άγγιξαν την ψυχή μου. Ομως ο ελληνικός λαός δεν με πρόδωσε, με στήριξε και με στηρίζει
».
ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 09.08.08:
«Στην εκκίνηση μου έφυγε το τιμόνι και άρχισα τελευταίος. Σιγά σιγά ανέβαινα και 30-40 μέτρα πριν τον τερματισμό βρέθηκα στην έκτη θέση. Εκεί μού έδωσαν την κίτρινη κάρτα και ακυρώθηκα. Δεν γνωρίζω το λόγο».
«Ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει. Εχουμε πάει στα δικαστήρια για μία υπόθεση που αφορούσε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FINN. Τώρα, ήμουν πρώτος και αν τερμάτιζα στην εξάδα της δεύτερης ιστιοδρομίας θα είχα σοβαρό πλεονέκτημα. Ομως, θέλησαν να με φρενάρουν».
«Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται έναν ιστιοπλόο που έχει τιμηθεί από τη ΔΟΕ με το βραβείο Fair Play, εγώ τί μπορώ να κάνω;
Βρίσκομαι τρεις μήνες στην Κίνα, έχω παρατήσει την οικογένειά μου, τις δουλειές μου, τα πάντα, για να πετύχω κάτι καλό εδώ», (τόνισε και δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει, αλλά)
«εναντίον ποιου; Τους αντιπάλους τούς κερδίζω. Τί άλλο να κάνω; Τώρα έχω ήδη μία ακύρωση, που σημαίνει ότι δεν μπορώ να πετάξω άλλη κούρσα. Δεν πειράζει όμως. Εμείς τούς δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο ποιος είναι ο καλύτερος
».


IOC
πώς λέμε
ΓΙΟΚ;


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ 10.08.08
«Ήταν η τελευταία πράξη μίας προαναγγελθείσας ειλημμένης απόφασης, μίας μεθοδευμένης προσπάθειας να μην αγωνιστώ, να μην διεκδικήσω και να μην κερδίσω άλλο ένα μετάλλιο για την πατρίδα μου.Από τη στιγμή που δεν κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να με κάμψουν αγωνιστικά και ηθικά, να με κάνουν να υποκύψω στις πιέσεις να μη συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, έπεσαν οι μάσκες και φτάσαμε σε αυτή την αυθαίρετη και παράνομη απόφαση που προσβάλλει βάναυσα κάθε έννοια ισονομίας, ισότητας και δικαίου στον πολιτισμένο κόσμο.Τέτοιες ολοκληρωτικής αντίληψης πρακτικές και αποφάσεις είναι που προσβάλλουν το αθλητικό πνεύμα και το Ολυμπιακό Ιδεώδες που γεννήθηκαν στην πατρίδα μου.
Αγωνίστηκα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στους στίβους αλλά και έξω από αυτούς με πείσμα και υπερηφάνεια, με τιμή και ελεύθερο πνεύμα και αυτό τουλάχιστον είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μου το στερήσουν τέτοιες ή παρόμοιες αποφάσεις παρωδία».

2 σχόλια:

Elias Thalassis είπε...

http://evia-halkida.blogspot.com/

Γεώργιος Ζώης είπε...

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ με μια Νέα Ειρηνική Επανάσταση του Λαού για τον Λαό, καθόσον δεν ολοκληρώθηκε, με την Επανάσταση του 1821
Γεγονός είναι ότι η Επανάσταση του 1821 δεν ολοκληρώθηκε, τόσον, όσον αφορά την Πολιτική και τις Πολιτικές συμπεριφορές των περισσότερων Πολιτικών Ανδρών, που είχαν και συνεχίζουν να έχουν ως βάση τις συμπεριφορές ενός Βυζαντινού Αυτοκράτορα (Αρχιερέως και Αυτοκράτορα) και μάλιστα περιτριγυρισμένοι από αγύρτες Εφραιμοβλαβείς και εμπαθείς στο πλουτισμό και την κατάχρηση του Δημοσίου πλούτου και κυρίως λάτρεις της Δεσποτοκρατίας, του παπαχειροφιλήματος, του εικονοφιλήματος, των λειψανοπροσκυνημάτων και άλλων πολλών προσκυνημάτων, όπως αυτής της δήθεν Αγίας ζώνης της Παναγίας από τον Εφραίμ, αλλά και προπάντων, όσον αφορά την άφρονα σύμπραξη της Δεσποτοκρατίας, με την Κρατική Εξουσία, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται η προσταγή του Αποστόλου Παύλου προς τους Λαούς, που τους έλεγε: «Να υποτάσσεστε στο Θεό και την Εξουσία», με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έκτοτε και ο Αναληθής Κόσμος των 2000 χρόνων του Χριστιανισμού και το Ανθρώπινο Γένος να έχει ταπεινωθεί στο έπακρον, αλλά και η Παιδεία γενικότερα να έχει υποστεί την αλλοπρόσαλλη και εξωπραγματική Καλογερίστικη παρέμβαση, όπως είναι το ξεκίνημα της ημέρας, με την αλαλούμ Προσευχή του Πάτερ Ημών, εν τοις Ουρανοίς…κ.λ. π. Πέραν όλων των ανωτέρω, παρουσιάστηκαν και θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται αύριο, οι αισχροί εκβιασμοί Πρωθυπουργών, όπως αυτής του Μακαριστού Σεραφείμ προς τον τότε Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντάς του: «Πρόσεχε, γιατί εγώ έχω μεγαλύτερο Μαγαζί και μάλιστα το Μαγαζί μου είναι Γωνιακό» και εγώ συμπληρώνω ότι, έπονται τα αυριανά δυσκολότερα, με τον διαχωρισμό, Κράτους και Εκκλησίας, που θα έπρεπε να είχε γίνει από το 1821….
ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ:

Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ στον Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ και Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ μιας ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, προκειμένου να αποκατασταθεί η ταπείνωση, που υπέστη το Ανθρώπινο Γένος, στα 2000 χρόνια Χριστιανισμού ώστε να προέλθει ένας αληθινός Κόσμος, ο Κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ του Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, του οποίου ήδη σήμερα διανύουμε το 09 έτος του και οι ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ και ΛΑΩΝ, να αναβαπτιστούν στην Κολυμβήθρα των Ιδεωδών της μιας και Ενιαίας ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, αποκαθαρμένοι από τις λατρείες και των τριών Μονοθεϊστικων Θρησκειών και των θεωριών των, αλλά και των ήδη υπαρχόντων Κοσμοθεωριών και Πολιτικών Συστημάτων, καθόσον με αυτά τα συστήματα εξακολουθούν να διαιωνίζουν το διαίρει και βασίλευε Ανθρώπων, Χωρών και Λαών, με Πολέμους και Διχασμούς, με αποτέλεσμα στα 2000 χρόνια της ύπαρξής των να μην έχουν ακόμη κατορθώσει να Ενώσουν Ειρηνικά ολόκληρο το Κόσμο του Πλανήτη ΓΗ.
Επειδή η όλη δομή του Έργου μου, στηρίζεται σε Αληθινά, πραγματικά, αλλά και Ιστορικά γεγονότα, παρακαλώ τον κάθε αναγνώστη του Έργου μου, σε οποιαδήποτε Θρησκεία και Εθνότητα και εάν ανήκει, να κρατήσει την ψυχραιμία του, καθόσον ο σκοπός μου δεν είναι να διχάσω τον σημερινό διαμορφούμενο Αληθινό Κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, με τον χθεσινό Αναληθή Κόσμο των 2000 χρόνων, παρά μόνο θέλω να προβληματίσω τον κάθε έναν χωριστά, ώστε να κάνει μια νέα αρχή, για μια νέα επανεξέταση και αναθεώρηση των απόψεων, που είχε μέχρι σήμερα, με βάσει πάντοτε την αρχή που λέει: «Ερευνάται τας γραφάς» και όχι της αρχής του: « Πίστευε και μη ερεύνα», ή και αυτού μου λέμε: « Έτσι τα βρήκαμε». Ο Ηράκλειτος μας λέει πως δεν πρέπει κανείς να σκέπτεται και να πράττει σαν παιδί των γονιών του, θα πρέπει να εξετάσουμε και να ελέγξουμε οι ίδιοι τις πηγές και συνέχιζε: « Όταν μένετε έγκλειστοι σε κάτι που ήδη πιστεύετε, θα είστε όπως ο Άνθρωπος που κοιμάται. Ο καθένας όταν κοιμάται ζει σε έναν δικό του Κόσμο και αυτός που ζει στο δικό του Κόσμο κοιμάται, ενώ για τους ξυπνητούς υπάρχει ένας Κόσμος μοναδικός και κοινός, από την άποψη του λόγου που τον διαπερνά και στον οποίον όλοι οι Άνθρωποι συμμετέχουν», οπότε ήρεμος ο καθένας από εμάς θα μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, αλλά και ήρεμος να ακολουθήσει την εποχή, που ο ίδιος θα επιλέξει, έως ότου βέβαια η ΚΟΣΜΟΣΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ επικρατήσει στο Κόσμο ολόκληρο και γίνει η ενιαία και κραταιά Κοσμοθεωρία της Ανθρωπότητας, με παράλληλη την εγκαθίδρυση μιας ενιαίας ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, καθόσον θα μας παρέχει τη διαβεβαίωση μιας Οικουμενικής ικανότητας όλων των Ανθρώπινων όντων, ώστε κάποτε το Ανθρώπινο Γένος να φθάσει στην Αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή και χωρίς περιορισμό. Ιδού και η διαφοροποίηση της ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, από όλες τις μέχρι και σήμερα υπάρχουσες Κοσμοθεωρίες, που σαν σκοπό και στόχο είχαν, αλλά και συνεχίζουν να έχουν, να διαιωνίζουν το διαίρει και βασίλευε όλων των Ανθρώπων, Χωρών και Λαών και κατά προέκταση να ακολουθούν τα ίδια βήματα και οι εξαρτώμενες από αυτές Θρησκείες και Πολιτικά Συστήματα του Κόσμου και τούτο περίτρανα αποδεικνύεται, από τις συνεχείς συγκρούσεις, τους διχασμούς, τους άγριους φανατισμούς και πολέμους των Λαών, από όλες τις Κοσμοθεωρίες και Θρησκείες του χθεσινού Κόσμου, καθόσον από το τέλος του 20ου Αιώνα του Χριστιανισμού, αρχίζει ο Α΄ ΑΙΩΝΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, του οποίου ήδη σήμερα διανύουμε το 09 έτος του.

Ιδού γιατί με το Έργο μου: Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ στον Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ και με την εγκαθίδρυση μιας ενιαίας ΟΜΟΣΠΟΝΔΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, προβαίνω στην ανάλυση και κριτική των δύο αυτών εποχών, προκειμένου να βγουν συμπεράσματα:


Α. Της εποχής των 2000 χρόνων του Χριστιανισμού, που αφήνει ένα Κόσμο κατακερματισμένο, γεμάτο από μίση, διχασμούς άγριους Πολέμους, τυραννίες Σταυροφορίες και δεσποτείες, αλλά και με πολλές μισητές μεταξύ των Θρησκείες, Θεούς και Αγίους και προπάντων μια εποχή ανιστόρητη, καθόσον συντάσσεται μυστικά από τους γραφείς, τα Ιερατεία και τους Μοναχούς, προς αποκλειστική χρήση της Δεσποτικής ή Θεοκρατικής των γραφειοκρατίας και προπάντων στο διάβα των 20 μ.χ. Αιώνων, ουδείς από τους Θεούς και τους Αγίους των, έχει παρέμβει, για να δώσει λύσεις στα ανακύπτοντα προβλήματα των Λαών, όπως είναι, το σταμάτημα των Πολέμων, την πρόληψη των αιμοσταγών Εικονομαχιών και Σταυροφοριών, τους Βανδαλισμούς και μάλιστα τη καταστροφή είκοσι φορές της Πόλης του Θεού των, τα Ιεροσόλυμα, την ύπαρξη του βάρβαρου Μεσαίωνα, της άλωσης και αυτής της Πόλης Κωνσταντινουπόλεως, των Α’ και Β’ Παγκοσμίων Πολέμων, τους αδελφοκτόνους πολέμους των Λαών, τις σημερινές αιμοσταγείς παρεμβάσεις, με εξαναγκασμούς των μεγάλων Δυνάμεων, κατά μικρών Χωρών και Λαών, αλλά και των Οικονομικών και Περιβαλλοντικών καταστροφών, σεισμών, καταποντισμών κ.λ.π. και μάλιστα χωρίς κάποια προειδοποίηση από οιανδήποτε Θεό, οιασδήποτε Θρησκείας . Άρα περίτρανα διαπιστώνεται, ότι όλες οι Μονοθεϊστικες Ανατολίτικες Θρησκείες και τόσες άλλες του Κόσμου Θρησκείες, με τους Θεούς των και τα Ιερατεία των, με σύμπραξη πάντοτε των Πολιτικών Εξουσιών, που ήταν και είναι δέσμιες, σαν γαλουχημένες, αλλά και εξαρτημένες, από τις Θρησκείες των, δεν κατόρθωσαν στα 2.000 μ.χ. χρόνια, να θέσουν ορθές βάσεις, Νέες Ιδέες, αλλά και αρχές και δομές, που θα μπορούσαν να οικοδομήσουν έναν νέο και Αληθινό Κόσμο, διαμορφώνοντας και καλλιεργώντας τους Ανθρώπους, με το κτίσιμο Σχολείων και όχι περισσότερων Εκκλησιών, από τα σχολεία. Αλήθεια, μπρος σε όλα αυτά τα φαινόμενα και τόσα άλλα, εμείς γιατί δεν έχουμε παραδεχθεί ακόμη την μέχρι σήμερα οικτρά πλάνη μας, από τις αναληθείς δόλιες μεθοδεύσεις, τις μυστηριώδεις Θρησκευτικές Δοξασίες, αλλά και τα κλειστά και όλο σκοταδισμό Ιερατεία των Θρησκειών, Θεών και Αγίων, που θέτουν όλους τους Λαούς σε αναγκαστικά καθεστωτικά καλούπια, του πίστευε και μη ερεύνα, επικαλούμενοι και σήμερα ακόμη, ότι αυτοί είναι απεσταλμένοι από τον Θεό τους, ώστε να μεσολαβούν μεταξύ Θεού και Ανθρώπων, επιβάλλοντας έτσι και τις αυθαίρετες θελήσεις των, στους αδύναμους, στους πτωχούς και τους ακαλλιέργητους και ασφαλώς με την εκάστοτε συμπαράσταση της εκάστοτε Εξουσίας, κατάλοιπα και αυτά του παράλογου και άφρονα Βυζαντινού Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου και των μετέπειτα Βυζαντινών Αυτοκρατόρων;

Β. Προ της ανωτέρω δοκιμασίας του Ανθρώπινου Γένους, στα 2000 αυτά χρόνια αναληθούς και απατημένου, αλλά και ταπεινωμένου Κόσμου, όπως αναλυτικότερα αναφέρομαι στο όλο Έργο μου: Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ στον Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, εμείς του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ θέλουμε να καταργήσουμε τα τείχη όλων των θρησκευόμενων Χριστιανών, Εβραίων, Μουσουλμάνων κ.λ. Θρησκειών, καθόσον όλες ακολουθούν την πεπατημένη του διαίρει και βασίλευε των Λαών, και με θέληση και Νέες Ιδέες, Αρχές και Δομές, να προβάλουμε μια νέα εποχή και έναν Αληθινό Κόσμο τον Κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. Ιδού γιατί οι προγονοί μας Αρχαίοι Έλληνες, με το Αρχαίο Αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα, κατά την στιγμή που ευρίσκονταν στο έπακρο της προσφοράς τους προς τον Κόσμο ολόκληρο και μάλιστα σε όλους τους τομείς, προχώρησαν και στην ανάγκη της ύπαρξης ενός μεγάλου Θεσμού και Φορέα, του μεγαλύτερου δυνατού Φορέα που είχε προέλθει ποτέ στον Κόσμο ολόκληρο, προκειμένου αυτός μόνο να διατηρήσει και ενεργοποιήσει, αλλά και να διαιωνίσει τις επιτεύξεις του Αρχαίου Ελληνικού Θαύματος, αλλά και κάθε άλλου επιτεύγματος, από άλλο Λαό και ο Φορέας αυτός που δημιούργησαν, δεν ήταν άλλος από αυτόν τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ. Ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ, κατά την πλήρη έννοια της λέξης, εξέφραζε και συνεχίζει να εκφράζει την Δύναμη, το όλον και να προσφέρει την προοπτική στην Ολότητα, αλλά και την Ελπίδα, καθόσον με τα Ιδεώδη του, τις Αρχές του και τις Δομές του, αυτός μόνο μπορεί να καλλιεργήσει τη Νέα Γενιά, τον Άνθρωπο γενικότερα, ΠΝΕΥΜΑ, ΣΩΜΑ και ΨΥΧΉ, καθιστώντας τον έτσι, ως το Ανώτατο ΟΝ του Πλανήτη ΓΗ, οπότε θα διαπιστώσουμε, ότι το Ανθρώπινο Γένος θα αποκτήσει και πάλι την πλήρη αίσθηση του Κόσμου, του χθες του σήμερα του αύριο, όσον αφορά τη σύλληψη της έννοιας του Κόσμου και αυτής ταύτης της βούλησης της Ανθρωπότητας, προκειμένου να προκύψει μια Ιδεώδης Ομόσπονδη Παγκόσμια Δημοκρατία του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. Μόνο έτσι στο Κόσμο ολόκληρο, θα έχουμε την επανάκαμψη και πάλι της Ελεύθερης Θείας Σκέψης, της Θείας Έμπνευσης και του Θείου Λόγου και Νου, αλλά και Νέους Θείους ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ Παγκόσμιους Νόμους και όταν λέμε Θείο δεν έπεται ότι ταυτίζεται με κάποιον Θεό, παρά είναι μια χάρη που είναι και συνδυασμός της Αλήθειας, αλλά και της βούλησης της Ανθρώπινης λελογισμένης προσπάθειας, μέσα από τον Ελεύθερο Λόγο, των Φυσικών Φαινομένων και του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, οπότε θα αναμένεται να προκύψει και ένας υπεραισθητός χώρος, από τον οποίον θα αναδύεται και μια υπέρτατη δύναμη, και αυτή η Δύναμης θα είναι, για τον κάθε Ανθρώπινο Νου ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ, καθόσον μόνο με τον Καλλιεργημένο Ανθρώπινο Λόγο και Νου θα προέλθει και η εκπληκτική Ολυμπιακή θεώρηση του Ανθρώπου, δια της πλήρους Ολυμπιακής Καλλιέργειας, στο Πνεύμα, στο Σώμα και τη Ψυχή, οπότε σε μια δύσκολη στιγμή του, δεν θα επικαλείται άλλοτε κάποιον Θεό, ή κάποιον Άγιο κ.λ. μένοντας αδρανής, αλλά θα ενεργεί άμεσα προς αντιμετώπιση του παρουσιαζόμενου προβλήματός του και προπάντων θα εκλείψουν και οι από αρχαιοτάτων χρόνων επιτήδειοι της εκμετάλλευσης του Ανθρώπινου πόνου και αδυναμίας, στηριζόμενοι στη θεωρία περί υπάρξεως Θεού, καθόσον Θεός δεν υπάρχει, αφού πάμπολλοι Θεοί του χθες έχουν εξαφανιστεί, όχι όμως και οι επιτήδειοι που τους προέβαλαν, γιατί γέννησαν άλλους Θεούς, για να συνεχίσουν την ίδια εκμετάλλευση των αγραμμάτων, αδυνάτων, πτωχών κ.λ. Εξάλλου πάνω στη θεώρηση αυτή στηριζόταν και η όλη Φιλοσοφία των Αρχαίων Προγόνων μας, όπως ο ΠΛΑΤΩΝ, που έλεγε προς τον Τίμαιο: «Έχει μέσα του την εντολή να γίνει Θεός» και ακόμη: « ο Άνθρωπος μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματά του και να κάνει τα πράγματα, όπως αυτός θέλει». Επίσης ο Ηράκλειτος, που έζησε στην 69η Ολυμπιάδα, έλεγε: « Οι Άνθρωποι είναι Θεοί θνητοί και οι θεοί Άνθρωποι αθάνατοι», άρα αθάνατοι-θνητοί και θνητοί-αθάνατοι θα είναι όλοι οι Καλλιεργημένοι Άνθρωποι με την επικράτηση του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. Επίσης ο ίδιος έδιδε συμβουλές στους Ανθρώπους, να είναι καλοί, ωραίοι, δυνατοί, αληθινοί του ηθικού και του ορθού. Επίσης ο Νίτσε έλεγε: " Μόνο με τη δυναμική και ηρωϊκή προσπάθεια και με τη θέληση και τη φαντασία, ο Άνθρωπος θα φύγει από την αθλιότητα και αύριο θα δημιουργηθεί ένα ανώτερο ΟΝ, ο υπεράνθρωπος, πάνω στον Πλανήτη ΓΗ και συνέχιζε, ότι η ζωτική ενέργεια αποτελεί την αρχή κάθε ηθικής, ενώ οι Χριστιανικές ιδέες του ελέους, της ισότητας και της εγκαρτέρησης, είναι ψευδείς αξίες, καθόσον η θέληση της δύναμης και της ισχύος, εκφράζουν την αληθινή αξία". Και έρχεται στη συνέχεια, ο Σικελιανός να συμπληρώσει: " Ο Άνθρωπος είναι κεκελευσμένος Θεός" , οπότε και κατά τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ, ο Άνθρωπος είναι ο ίδιος Θεός και δεν έχει την ανάγκη να εγκαταλείπετε στις αγκάλες οιουδήποτε άλλου Θεού και οιασδήποτε άλλης Θρησκείας, καθόσον Θρησκεία του θα είναι ο ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ.


Και ιδού γιατί εμείς του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, που δημιουργούμε τον Αληθινό Κόσμο του Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, τον οποίο ήδη διανύουμε, δεχόμαστε τον κάθε Άνθρωπο να πιστεύει την ιδική του Θρησκεία και τον ιδικόν του Θεό, να δέχεται όμως και αυτήν την πιθανότητα ότι και ο Θεός τους μπορεί να έδωσε την έμπνευση στον Άνθρωπο να δημιουργήσει τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ, ως την ανώτατη Πνευματική, Ψυχική και Σωματική Υπέρτατη δύναμη του Κόσμου, Καλλιεργώντας τον Άνθρωπο ποικιλοτρόπως και στο σημείο εκείνο που θα μπορεί ο πάντα ο ίδιος να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά κάθε παρουσιαζόμενο δύσκολο πρόβλημα στη ζωή του, ώστε να μην επαφίεται στη Προσευχή και γίνεται έρμαιο του κάθε επιβουλευόμενου Αχρείου και Αγύρτη, από οιανδήποτε Θεό και Θρησκεία και εάν αυτός προέρχεται. Αγαπητέ Φίλε αναγνώστη, είναι γεγονός πλέον ότι, όλες του Κόσμου οι Θρησκείες είναι επινοήσεις αλλά και κατασκευάσματα επιτήδειων ανθρώπων και ομάδων, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται, αλλά και να καθοδηγούνται από τα Ιερατεία που δημιουργούνται από τους ιδίους και μάλιστα, με τρομερή εκμετάλλευση, τόσο του Ανθρώπινου πόνου, ανάγκης και αδυναμίας, όσον και της αγραμματοσύνης, για αυτό τον λόγο γέμισαν τον κόσμο με εκκλησίες και όχι με Σχολεία. Σήμερα ο Έλληνας Χριστιανός, θεωρώ ότι, περισσότερο από κάθε άλλο Χριστιανικό Λαό, συνεχίζει να ζει ποιο πολύ επιθετικά τον αναληθή κόσμο των 2.000 μ.χ. χρόνων, αφού όλα αυτά τα χρόνια, δεν του δόθηκε η ευκαιρία να σκεφτεί και να αναζητήσει το ορθό και το αληθινό, για να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, καθόσον πέρα από τον φόβο προς τον Θεό, τους Αγίους και την Εξουσία, που του επέβαλαν, του επέβαλαν και τους συνεχόμενους διχασμούς, πολέμους και κατακτήσεις, όλα αυτά τα 2000 χρόνια Χριστιανισμού, με αποτέλεσμα ακόμη να ΆγιοΚαλογηροκρατείται και να Εικονοπροσκυνείται, να Εκκλησιαζοληστοποιείται και να Παπαδοψαλμοχαυνωλογείται, με λιβάνια και κεριά, να Αγιολειψανολατρεύεται, να ΘαυματοΑγιολαγνίζεται και Μοναστηριοκρατείται, να ΨευδοΑναστοΦωτίζεται, να Δεσποτοκαθοδηγείται και να Αγιολατρέβεται ακόμη, με τις αναληθείς και μυστικοπαθείς Προσευχές και προπάντων με τις αυταρχικές και αναχρονιστικές αντιλήψεις και μεθοδεύσεις, που ξεκίνησαν από τον άφρονα και φονιά του εξώγαμου παιδιού του, Βυζαντινού Αυτοκράτορα Μέγα, αλλά και Άγιο Κωνσταντίνο και την μητέρα του Αγία και αυτή Ελένη, πάντα κατά την Χριστιανική Θρησκεία, καθόσον αυτοί πρώτοι, τον λίθο βαλέτω, κατά του Αρχαίου Ελληνισμού, με το γκρέμισμα των αγαλμάτων του Δία και της Αφροδίτης, που είχε στήσει τότε ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Αδριανός στα Ιεροσόλυμα και στη θέση των τοποθέτησαν το Σταυρό, προκειμένου με τον τρόπο αυτόν να αναγνωρίσουν στη συνέχεια την Αναληθή Θρησκεία του Χριστιανισμού, με δόγμα την ρήση του Αποστόλου Παύλου, προς τους Λαούς, που τους έλεγε: «Θέλημα Θεού είναι να υποτάσσεστε στον Θεό, αλλά και την Εξουσία», τουτέστιν στο Βωμό του Θεού και τον Αυτοκρατορικό Θρόνο, αφού με την Ιουδαϊκή Θρησκεία η Ρωμαϊκή και μετέπειτα Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχαν συνεχείς έριδες, όπως και με τη Θρησκεία των προγόνων μας, των Αρχαίων Ελλήνων, που δεν τους στήριζε, αλλά και δεν υποτάσσονταν σε καμία Αυτοκρατορία και Βασιλεία, αφού είχε αποδεχθεί ήδη την Αθηναϊκή Δημοκρατία, τον Λόγο και την ελεύθερη Θεία Σκέψη και προπάντων αποδέχθηκε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που Καλλιεργούσαν την Νέα Γενιά, αλλά και τον κάθε Άνθρωπο Πνεύμα, Σώμα και Ψυχή, με αποτέλεσμα τότε να μεγαλουργήσει το Ανθρώπινο Γένος και το Ανθρώπινο Πνεύμα να φθάσει στα ύψη εκείνα, που ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει φθάσει. Όμως ο αλαζονικός αυτός Βυζαντινός Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος και η μητέρα του και μετέπειτα ο Θεοδόσεως, κ.λ. ήθελαν να διαιωνίζουν τον Αυτοκρατορικό αυταρχισμό, αλλά και τον ευνουχισμό του Ανθρώπινου γένους με τον φόβο προς τον δήθεν εξ΄ ουρανοίς Θεό, με άλλα λόγια με τον φόβο προς τον Θεό και την Εξουσία του Ανακτόρου, χωρίς να λάβουν υπόψη το μέρος από την Ιλιάδα, όπου ο Διομήδης λέει στον Αγαμέμνονα, τον Βασιλέα των Βασιλέων: " Ναι, μπορεί να είσαι ο Βασιλιάς, να κρατάς το σκήπτρο, αλλά στην πραγματικότητα δεν αξίζεις τίποτα". Με τη σύζευξη αυτή του Θεού και Βυζαντινού Αυτοκράτορα και των μετέπειτα ιδίων συμπεριφορών των Αυτοκρατόρων και Βασιλειάδων της Ευρώπης, συνέχισαν και αυτοί να Χριστιανοπαραμυθιάζουν τη Νέα Γενιά, παρεμβαίνοντας στην Εκπαίδευσή των, σε όλα τα επίπεδα, αρχίζοντας με τη πρωϊνή Προσευχή: « Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς..», αντί της Αληθινής και Ιδεώδους Προσευχής του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, που εμείς προτείνουμε, όπως αναφέρομαι στο Έργο μου:
Το Έργο μου στην αναζήτηση από το Google γράφοντας: www.sync.gr/olympismos ή ή zoisgiorgio ή blogspot/olympismos ή ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ ή blogger Γεώργιος Ζώης. Επίσης Σας γνωρίζω ότι η Πολιτιστική – Πολιτική Κίνηση ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ, θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές του 2009, προκειμένου να προβάλει την ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ στον Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ. Oι επιθυμούντες μπορούν να δηλώσουν να συμμετάσχουν στην Λίστα του Ευρωψηφοδελτίου του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, στο e.mail: olympismos@hol.gr ή στα τηλ: 2107622794 και κιν. 6946364209. Ευχαριστώ. Ο Δημιουργός του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ του Α΄ ΑΙΩΝΑ του ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΥ, Ζώης Γεώργιος.