Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Προπονήσεις όλο τον Ιούνιο, αλλά μόνο online. Ανακοίνωση. AEK Abaco E Pezzi (di Scacchi): Ancora fuori “normalità”; alenamenti giugno soltanto online.

Οι συνθήκες μετά την Covid-19 εποχή (τελικά έχει και «εποχικότητα»;) παραμένουν (έστω και σε κάποιο ποσοστό) προβληματικές. Εν προκειμένω για την δραστηριότητα του Συλλόγου μας δεν μας έχει επιτραπεί ακόμα η επιστροφή στον φυσικό μας χώρο, στην «‘Εδρα» μας, την σχολική αίθουσα... Ειδικά για το Σκακιστικό μας Τμήμα η δραστηριότητά μας έστω και εμφανώς μειωμένη συνεχίζεται (στην πώς την λένε κάποιοι πολιτικοί; ¨Νέα κανονικότητα»;) και για τον προσεχή μήνα μόνο διαδικτυακά. Ποιος να ξέρει τί επιπτώσεις θα έχει αυτή η μή κανονικότητα και στο παιχνίδι μας. Και δεν μπορεί να μην έχει επιπτώσεις καί στο σκάκι το γεγονός ότι απαγορεύεται η πρώτη και η τελευταία μη σκακιστική κίνηση των παικτών. Η χειραψία! Και μαζί με αυτήν, την απαγόρευσι, απομακρύνεται καί η φυσική παρουσία…
«Κάποιοι, να ξέρετε, που εκ φύσεως σιχαίνονται την μεταφυσική, την παραφυσική ορέγονται φύσει». (Παράφρασι: Σελλενίδης)

.......................................................................
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το σκακιστικό τμήμα του συλλόγου μας, σας ενημερώνει για τη συνέχεια της λειτουργίας όλων των σκακιστικών διαδικτυακών μαθημάτων μας για όλο τον Ιούνιο. 
Α) επίπεδο αρχαρίων (παιδιά νηπίου και μικρότερων τάξεων του δημοτικού) : Κάθε Σάββατο 12.00 με 12.30 
Β) επίπεδο μεσαίων και προχωρημένων (παιδιά και ενήλικες):  Κάθε Σάββατο 12.30 με 14.00 (νέος προπονητής) 

Οι προπονήσεις του συλλόγου μας θα συνεχιστούν προς το παρόν μόνο διαδικτυακά λόγω δυσκολίας επαναφοράς τών δια ζώσης μαθημάτων (αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, ιατρικές βεβαιώσεις υγείας αθλουμένων και προπονητών, τήρηση λίστας παρευρισκομένων, υποχρεωτικές απολυμάνσεις σκακιερών, κομματιών, αλλά και ο μικρός αριθμός εναπομεινάντων μαθημάτων). 
Ο γνωστός σύνδεσμος (όπως και η πλατφόρμα) για τα μαθήματα παραμένει ο ίδιος. 

 Νικολάου Σοφία 
(Πιστοποιημένη Προπονήτρια Σκακιού Γ.Γ.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια: