Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΣΕ 2019: Αναμενόμενη ήττα από Ευβοϊκή ο «Άβαξ Και Πεσσοί». Scacchi di Periferia: Campionato TESSSE 2019; prima sconfitta per il nostro club “Abaco E Pezzi di Scacchi”!


Με το βαρύ σκόρ 9-1 σε βάρος μας έληξε η συνάντησι με την πρωταθλήτρια της Στερεάς Ελλάδος, Ευβοϊκή Ε.Σ., την Κυριακή, 12.05.2019 .

Ο αγώνας που διεξήχθη στην έδρα μας, ήταν για τον 3ο γύρο του Διασυλλογικού Ομαδικού Πρωταθλήματος της ΤΕΣΣΣΕ και μέχρι τότε οι δύο ομάδες ήσαν ισόβαθμες με δύο νίκες στο ενεργητικό τους.
Η ευρεία νίκη της Ευβοϊκής ήταν αναμενόμενη καί από το αντικειμενικό γεγονός ότι είναι με διαφορά ανώτερη ως σύνολο, αλλά καί από το ότι ενώ αυτή παρατάχθηκε χωρίς κενά στην σύνθεσί της, από την δική μας ομάδα του «Αβαξ Και Πεσσοί» έλειψαν δύο από τις ισχυρότερες γενικές σκακιέρες μας (Κονταξής και Radev).
Η μοναδική νίκη ήλθε από την γυναικεία σκακιέρα μας (Σοφία Νικολάου), όμως σε καμμία από τις υπόλοιπες σκακιέρες οι παίκτες μας δεν έχασαν αμαχητί τις παρτίδες τους. Αξιοσημείωτο και το ‘βάπτισμα του πυρός’ για τον Μερκάτη Λεονάρδο (πρώτη επίσημη παρτίδα) στο αγωνιστικό σκάκι.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα (ανα σκακιέρα)

1.      ΜΙΧΑΛΗΣ Χρήστος –  ΓΚΟΓΚΟΛΗΣ Αλέξανδρος 0-1
2.      ΜΙΧΑΛΗΣ Βασίλης – ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Κωνσταντίνος 0-1
3.      ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Νεκτάριος  – ΚΟΡΔΗΣ Κωνσταντίνος 0-1
4.      ΜΕΡΚΑΤΗΣ Λεονάρδος - ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ Κοσμάς  0-1
5.      ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σοφία – ΚΟΥΡΟΥΜΠΑ Μαρία   1-0
6.     ΜΑΡΗ Αθηνά  – ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ Ελένη 0-1
7.     ΤΣΑΛΟΥΚΙΔΟΥ Σοφία – ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΟΥ Ιωάννα  0-1
8.     ΜΕΡΚΑΤΗΣ Σωτήρης – ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης 0-1
9.     ΜΕΡΚΑΤΗΣ  Ραφαήλ – ΤΣΟΤΡΑΣ Ιωάννης 0-1
10.   ΜΕΡΚΑΤΗΣ Γιάννης – ΖΙΩΜΑΣ Κωνσταντίνος  0-1
Μεγάλης σημασίας ο επόμενος αγώνας στην Θήβα την Κυριακή με αντίπαλο την τοπική ομάδα για τον τελευταίο γύρο του εφετινού Πρωταθλήματος.
.






Δεν υπάρχουν σχόλια: