Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

«Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ»: Με ήττα ο Τελικός Κυπέλλου ΤΕΣΣΣΕ, 1-3 από την Ευβοϊκή στην (ξένη) έδρα (Δελτίο Τύπου). Abaco E Pezzi (di Scacchi): Sconfitta dignitosa con 3-1 alla Finale di Coppa Regionale 2018; ultimo addio alla “nuova” sede.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκλεισαν το περασμένο Σάββατο (26.05.2018) οι ομαδικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Συλλόγου μας για την φετινή χρονιά, μετά την διεξαγωγή του Χαλκιδαίικου Τελικού του Κυπέλλου Τ.Ε.Σ.Σ.Σ.Ε. 2018 μεταξύ ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί και Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να επικρατήσει και ηττήθηκε με 3-1. Η Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών με τη νίκη αυτή κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το νταμπλ (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Ηττήθηκαν οι Χρήστος Μιχάλης, Θανάσης Κονταξής και Βασίλης Μιχάλης από τους αντίστοιχους αντιπάλους τους Κώστα Νικολαΐδη, Ιωάννη Τσότρα και Κοσμά Κουρουμπά. Την μοναδική νίκη για το Σύλλογο μας πέτυχε ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης, ο οποίος απέδειξε ότι… «ο παλιός είναι αλλιώς», και κατόρθωσε να νικήσει τον ισχυρότατο έφηβο της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών Αντώνη Μπερμπάτη μετά από 80 κινήσεις!!
Έτσι, ο σύλλογός μας «ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί» κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ομαδικό Κύπελλο Τ.Ε.Σ.Σ.Σ.Ε. 2018 και κλείνουμε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι τις φετινές αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, με την υπόσχεση να είμαστε ακόμα ισχυρότεροι στην επόμενη σεζόν.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
(Γ.Γ. ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: