Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Ανακοίνωσή Νέας Έδρας και Έναρξης Λειτουργίας από 7 Οκτωβρίου (ΟΙ ΑΦΙΣΕΣ). Abaco E Pezzi: Avviso x inizio lezioni e cambio sede del Club. “Abacus and Chess Pieces”: Beginning of lessons announcement (with 2 Posters!)

Ανακοινώνουμε με την ευκαιρία και του νέου μηνός, την έναρξι μαθημάτων σκακιού στον Σύλλογό μας από το προσεχές Σάββατο 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και μάλιστα σε ΝΕΑ ΕΔΡΑ!! 
[Για το ζήτημα της αλλαγής Έδρας στην ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙ (Οδός Αμφιδάμαντος και Παγκάκη στην περιοχή Κάνηθος της πόλης μας) σχεδιάζουμε ειδική αναφορά/ανάρτησι λίαν προσεχώς]. 
Λοιπόν, επανερχόμενοι στο αποψινό θέμα μας: 
Οχι με μία, αλλά με …δύο αφίσες ο σύλλογός μας, Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ, αναγγέλλει αφ’ ενός την αλλαγή έδρας, αφ’ ετέρου την έναρξι λειτουργίας (τμημάτων, μαθημάτων κλπ) του Σκακιστικού Τμήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 
Σημειωτέον ότι από εφέτος (επετειακή χρονιά συμπλήρωσης 10ετούς λειτουργίας) έχουμε την πολυτέλεια του διπλού σήματος (άλλο σήμα για τα καθαρώς αθλητικα/σκακιστικά και άλλο για τα πολιτιστικά ενδιαφέροντά μας). 
Αλλά, και από αισθητικής πλευράς δυσκολευόμαστε να διαλέξουμε την καλύτερη σύνθεσι. Αμφότερες λοιπόν παρουσιάζονται αρχής γενομένης απο εδώ, στο Ιστολόγιο του Συλλόγου, 
με τα εύσημά μας προς τους συνθέτες και με τις ευχές μας για ΝΕΑ ΑΡΧΗ, 
μια νέα, καλή και ευλογημένη Αγωνιστική (αθλητικά και πολιτιστικά) Χρονιά, 2017-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: