Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Σχολικό Σκάκι: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας (2016): Τα αποτελέσματα του Ομαδικού και οι ...αστρονομικές συμμετοχές στο Ατομικό.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ
Ολοκληρώθηκε σήμερα το Ομαδικό Περιφερειακό Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας 2016 και στις 3 κατηγορές, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.
Το σύνολο των ομάδων ήταν τελικά 34!
23 Ομάδες στα Δημοτικά, (όπου θριάμβευσε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας), οκτώ (8) ομάδες στα Γυμνάσια (όπου διακρίθηκε το 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας με την 1η του ομάδα) και 3 στα Λύκεια, όπου την πρώτη θέσι κατέλαβε ο συνήθης ύποπτος, το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Chess Results.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ
Στην ίδια διαδικτυακή διεύθυνσι, μπορείτε να δήτε τα ονόματα των  εμπροθέμως δηλωθέντων στα Ατομικά. 
Αυτήν την στιγμή οι διοργανωτές βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα εξωπραγματικό πλήθος δηλώσεων. Και όντως τα ονόματα των προεγγγραφέντων ανέρχονται στον ιλιγγιώδη αριθμό 355!!
Λόγω αυτής της κατάστασης ο Διευθυντής Αγώνων και ο Επικεφαλής Διαιτητής (με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών της Διοργανωτικής Επιτροπής), ήδη αποφάσισαν και ανακοίνωσαν στους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων που έλαβαν μέρος στο Ομαδικό το πρωί, ότι οι κατηγορίες των ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και ΛΥΚΕΙΟΥ θα διεξαχθούν σε διαφορετικό χώρο απο τις υπόλοιπες. Όχι δηλαδή στο Ξενοδοχείο LUCY, όπως είχε αρχικά προγραμματισθή, αλλά στο 9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
Στο Lucy Hotel θα παίξουν κανονικά οι μαθητές και μαθήτριες των κατηγοριών των Νηπίων και όλων των τάξεων του Δημοτικού. 
Η ώρα έναρξης των Αγώνων δεν αλλάζει.
 
Όλες οι δηλώσεις του Ατομικού λοιπόν, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: