Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το βίντεο της προχθεσινής ομιλίας του Καζάκη στην Χαλκιδα. Il video della intervista-conversazione di Dimitris Kasakis a Calcide martedi’ scorso.

Μόλις προμηθευθήκαμε -κι ευχαριστούμε το ΕΠΑΜ Χαλκίδας- το βίντεο της προχθεσινής ομιλίας του Δημήτρη Καζάκη στην πόλι μας, για την οποία είχαμε αναφερθή εγκαίρως.
Στην εκδήλωσι που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Εργατικό Κέντρο το απόγευμα της Τρίτης (29/5/2012), ο Γενικός Γραμματέας και ιδρυτής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου μετά από μια (όχι και τόσο σύντομη –είν’ αλήθεια) εισήγησι, απάντησε με παρρησία, υπομονή και με το νηφάλιο ύφος που τον χαρακτηρίζει, σε δεκάδες ερωτήματα του ακροατηρίου γύρω από το επίμαχο θέμα των ημερών.
Ειδικά για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν, ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν (με μια ισχυρή δόσι κατανόησης για τα προβλήματα της ηχοληψίας στην βιντεοσκόπησι ).

 ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΖΑΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑ 29 5 2012


ΣΗΜ. Αξιοπρόσεκτη καί η εντυπωσιακά ανφανδόν υπέρ του εθνικού νομίσματος τοποθέτησι (από κοινού με την προσωπική του άποψι για επαναφορά της θανατικής ποινής στα πολιτικά εγκλήματα Εσχάτης Προδοσίας!) του Γιώργου Βλαχογεώργου, γιατρού και Δημοτικού Συμβούλου κομματικά προσκείμενου στον ΣΥΡΙΖΑ, (στο βίντεο βλ. από 1:01΄:30΄΄ έως 1:03΄:45΄΄ ), καθώς και η παρέμβασι του επίσης γιατρού και Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Χαλκιδέων, κ. Δημήτριου Αναγνώστου (από 1:53΄ έως 1:56΄). Ο τελευταίος μάλιστα, μετά από μια σύντομη τοποθέτησι για σύγχρονη Άλωσι, για ευρωλαγνεία-ευρωλατρεία, για ανάγκη αγώνα κατά της δραχμοφοβίας, καταφάσκοντας και αυτός (και με από γερμανικές πηγές τεκμηρίωσι!) για το Εθνικό Νόμισμα ως εργαλείο ανεξαρτησίας, κατέληξε στην υποβολή τού εξής διπλού ερωτήματος προς τον κεντρικό ομιλητή:
«Εαν τοποθετείτε και πότε την επάνοδο σε εθνικό νόμισμα, ρεαλιστικά, και ποιες είναι οι προσδοκίες από το ευρωομόλογο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: