Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΆΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ΄: Η κοπή της Βασιλόπιττας. Φωτογραφίες και Δελτίο Τύπου. Fotos (Photos) dall’ inizio ufficiale del Club con il panettone del 2012.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τη συμμετοχή μαθητών-αθλητών, μελών του Συλλόγου και γονέων, έγινε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου « Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί».

Στο χώρο που γίνονται τα μαθήματα του σκακιστικού τμήματος, το 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας, μαζεύτηκαν οι εμπλεκόμενοι με το Σύλλογο, το Σάββατο 4/2/2012 και ώρα 12.30. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου, κ. Αντρέα Καπεντζώνη.

Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη και τη συμπαράστασή τους και έκανε αναφορά στις επιτυχίες του Σκακιστικού Τμήματος την προηγούμενη χρονιά.

Απευθυνόμενος στον κ. Καπεντζώνη, τον ευχαρίστησε για την φιλοξενία του Σκακιστικού Τμήματος στο χώρο του 4ου Γυμνασίου, καθώς και για την συμπαράσταση και τη βοήθειά του στα πρακτικά θέματα που τυχόν προκύπτουν.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Καπεντζώνης, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα βελτίωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη στο κτίριο του σχολείου ( με προσωπική επίβλεψη και εργασία του ιδίου ) και τα οποία επηρεάζουν και τη λειτουργία του δικού μας τμήματος –προς το καλύτερο, φυσικά. Υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά μας και θα προσφέρει τη βοήθειά του, όποτε χρειαστεί. Ο κ. Σοϊλεμέζης ευχαρίστησε και πάλι τον Διευθυντή του 4ου Γυμνασίου και δεσμεύθηκε για την σωστή και ασφαλή χρήση του χώρου από τη μεριά του Συλλόγου.

Ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κακάτσος, με τη σειρά του απηύθυνε τις ευχές του στους παρευρισκόμενους και ενημέρωσε για τον αποκριάτικο χορό-συνεστίαση του Συλλόγου την Παρασκευή 10/2/2012, στις 21.00 στο εξοχικό κέν
τρο « Τσίμπος»

Κατόπιν κόπηκαν δύο πίτες, μία για τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και μία για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Το φλουρί της πίτας του Δ.Σ κέρδισε το μέλος κ. Θανάσης Κανάσαρος.

Στη δεύτερη πίτα υπήρχαν δύο φλουριά. Το πρώτο το κέρδισε ο μαθητής Βασίλης Μαρίνος και παρέλαβε από τον πρόεδρο κ. Σοϊλεμέζη το δώρο-ένα σκακιστικό βιβλίο.

Το δεύτερο φλουρί κέρδισε ο μαθητής Πάρις Σοϊλεμέζης και το δώρο του- ένα ζευγάρι ακουστικά- παρέλαβε από τον αντιπρόεδρο κ. Κακάτσο.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχές όλων για μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες για το Σκακιστικό Τμήμα.
.
.
.

Εκ του ΔΣ
Ζωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: