Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τρίτη θέσι και Χάλκινο Μετάλλιο για το 1ο Λύκειο Χαλκίδος! Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού! Scacchi Scolastici a Squadre:Terzo posto e medaglia per il 1mo Liceo di Calkida! Record assoluto!

Το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδος στους αποψινούς/χθεσινούς αγώνες σκακιού έγραψε ιστορία στο Σχολικό Σκάκι της Εύβοιας κατακτώντας την 3η θέσι στο Ομαδικό, ανάμεσα σε 11 ομάδες που είχαν πάρει την πρόκρισι στα Τελικά που διεξάγονται στην Ερέτρια!
Η ομάδα του σχεδόν μόνιμου Λυκείου-πρωταθλητή Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς, παρουσιάστηκε στην εφετινή διοργάνωσι απαλλαγμένη απο κάθε ίχνος άγχους, ήταν αυτό που λέμε "αουτσάιντερ", αφού ολοκλήρωσε την σύνθεσί της και αποφάσισε να συμμετάσχη περίπου την τελευταία στιγμή!
Οι παίκτες της μαγικής τετράδας, 
Σοϊλεμέζης Γιώργος, 
Μεταξάς Μιλτιάδης, 
Ρακαντάς Ευάγγελος και 
Ισμίρογλου Βασιλική, 
με το ταλέντο, την μαχητικότητά τους και πάνω απ' όλα με την αγάπη τους για το Σκάκι (οι  3 στους 4 είναι μαθητές της Γ΄Τάξης του Λυκείου) έκαναν την υπέρβασι και σημειώνοντας νέο ρεκόρ για την Περιφέρεια με την Πανελλήνια νίκη τους, θα προσέλθουν στην Τελετή Απονομών αύριο Δευτέρα προκειμένου να βραβευτούν με το χάλκινο μετάλλιο.

Εξαιρετική χαρά και ηθική ικανοποίησι μοναδική αποτελεί για τον υπογράφοντα διαχειριστή του ιστολογίου, το γεγονός οτι και οι τέσσερις αυτοί νέοι άνθρωποι έμαθαν το σκάκι απο την ταπεινότητά του (Γιώργος, Βαγγέλης και Βασιλική απο το  20ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδος και ο Μίλτος απο το 7ο), ενώ συνεχίζουν να είναι παιδιά με σπάνιο ήθος και άριστες  επιδόσεις στο Σχολείο!
Τέλος δεν πρέπει να αποσιωπηθή οτι και τα τρία αγόρια είναι αθλητές του Α.Ε.Κ. Άβαξ Και Πεσσοί.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ, λοιπόν, σε όλα τα παιδιά -ολόψυχα- απο τον δάσκαλό τους, μαζί με θερμότατα Συγχαρητήρια και Ευχές για περαιτέρω Πρόοδο και Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: