Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. The new Directive Board of our Club “Avax & Pessoi”. Nuovo Consilio Dirigente al nostro Circolo “Abacus e Pezzi” (Calcide)

Μερική ανανέωση στην Διοίκηση του Συλλόγου μας, «Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί» προέκυψε μετά τις πρόσφατες εκλογές. Τα τρία νέα πρόσωπα είναι ο κ. Κακάτσος Δημήτριος, Εκπαιδευτικός και Υπάλληλος Τραπέζης, ο κ. Κωνσταντινίδης Ευρυβιάδης, Εκπαιδευτικός και ο κ. Σαββόπουλος Παναγιώτης, Ιδιωτικός Υπάλληλος.
Το Ιστολόγιο εκφράζοντας και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου εύχεται σε όλους μια νέα πορεία γεμάτη υγεία, ενθουσιασμό, αγωνιστική διάθεση και δημιουργικότητα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της 11ης Οκτωβρίου 2009 , όπως προβλέπεται από το Καταστατικό οι επτά πρώτοι εκλεγέντες κατά τις αρχαιρεσίες συγκεντρώθηκαν για την τελική σύνθεση της Διοικήσεως .
Από αυτήν την σύσκεψη της 17ης Οκτωβρίου 2009 προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, «Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο ΆΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ΄» ως εξής:

1. ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Πρόεδρος
2. ΚΑΚΑΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Αντιπρόεδρος
3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΖΩΗ, Γενική Γραμματέας
4. ΝΤΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Ταμίας
5. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Αναπλ. Γ. Γραμματέας
6. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΒΡΥΒΙΑΔΗΣ, Αναπληρωματικός Ταμίας
7. ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Μέλος


Η Γενική Γραμματέας

Ζωή Κωνσταντινίδου

1 σχόλιο:

ΕΥΒΟΙΚΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ είπε...

ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΓΕΙΑ,ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο WINSTON CHURCHILL "Ο ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ".