Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ) ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΓΚΟΛ. La beffa della Nazionale nel calcio (1-1 in Moldavia). 2 video.

Η Εθνική μετριότητα/ανικανότητα στο μεγαλείο της κατά το αποψινό παιχνίδι ποδοσφαίρου (ολοκληρώθηκε προ ολίγων ωρών) για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου εκτός έδρας, στην Μολδαβία.
Παίζοντας σαφώς νωθρά κατά το β΄ημίχρονο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και ενώ προηγείτο (από το 33΄ του α΄ ημιχρόνου) με 0-1 , όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιουργούσε η προβλέψιμα επιθετική τακτική των φιλόδοξων Μολδαβών, αλλά κατάφερε να δεχθή ένα μάλλον αδικαιολόγητο τέρμα στο 90΄. Η πρόκρισι είναι ακόμη εφικτή, αλλά -...τα μάλα- δυσχερής…
ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Το γκόλ της Μολδαβίας μπορεί να ήταν λίγο τυχερό, όμως ο τρόπος με τον οποίο ισοφαρίστηκε η Εθνική μας ομάδα ήταν κάπως –όπως λέμε- κοροϊδίστικος.
Γιατί μας μοιάζει με αυτήν την απίστευτη γκέλα που είδαμε σε πρόσφατο βίντεο (από παιχνίδι του πολωνικού Πρωταθλήματος το Σάββατο) που μας έστειλε ο φίλος του Ιστολογίου Βασίλης Χριστόπουλος;
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΙΣΤΙΚΟΥ ΓΚΟΛ:

Με τις …Υγείες μας! (Ά, ρε Εθνική Ελλάδος στην Καλαθόσφαιρα!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: