Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ, Τ' ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ (+ O ..Ανταγωνισμός). CAMPIONATO SCOLASTICO DI SCACCHI + i risultati dei nostri ragazzi

Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ
8 (ΟΚΤΩ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ! (ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ 17;)

Με δεκατέσσερα (14) παιδιά, μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, εκπροσωπήθηκε ο Σύλλογός μας «Αθλ. Εκπ. Κέντρο ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ» στους εφετινούς Πανελλήνιους Σχολικούς στα ΑΤΟΜΙΚΑ (Για το Ομαδικό Σχολικό και την συμμετοχή του 20ου Δημοτικού Σχολείου, έχουμε ήδη αναφερθή).
Με οκτώ παιδιά, όλοι μαθητές Δημοτικού στο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ και έξι παιδιά (3 Δημοτικού και 3 παιδιά Γυμνασίου) στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ (Open).
Τα καλύτερα αποτελέσματα επέτυχαν οι Νίκος ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ 10η θέσι στην Ελλάδα στα Νήπια, και ο Γιώργος ΦΡΑΓΓΙΑΣ με την σημαντική 11η θέσι στο Πανελλήνιο Ανοικτό (για μαθητές Α΄ - Γ΄ τάξης).

Όλα τα παιδιά προσπάθησαν για το καλύτερο μέσα από ένα κλίμα έντονου συναγωνισμού, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα άλλη μία αξιοπρεπή συμμετοχή. Μαζί με τα συγχαρητήρια για το ήθος τους, τους ευχόμαστε «Καλή Πρόοδο» + «και του Χρόνου»!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα + ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Στους εδώ πίνακες περιλαμβάνονται οι πρώτοι πενήντα. Για τις υπόλοιπες θέσεις βλ. στην επίσημη Ιστοσελίδα των αγώνων.

...............ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Πέρυσι συμμετείχαν 38 / εφέτος: 39

.
.
.
1. ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ Νίκος βαθμοί 5,5 10ος




..............Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Πέρυσι 50 / Εφέτος 53
.
.
.

2.ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ ΠΑΡΙΣ ...4.... 35ος
.
.


Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Πέρυσι 61 / Εφέτος 60

[Η μόνη τάξι στην οποία δεν είχαμε συμμετοχή! ]

..............Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Περσινό σύνολο 74 / Εφέτος 65
.
.

3. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Μάνος ..3...54ος
.
.
.


............Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Πέρυσι 75 / Εφέτος 69
.
.
.
.
4. ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ....5.....27ος
5.ΜΑΝΤΖΟΥΤΑΣ Ανδρέας ..3,5 ....50ος
.
.
...........Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Πέρυσι 82 / Εφέτος 82

.
.

6.ΧΑΤΖΗΛΙΑ ΕΡΣΗ .....3 ...66η

.
.

...........ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 81 / Σύνολο συμμετοχών 96

.
.
.
7. ΣΦΥΡΙΔΗΣ Γιάννης......4....57ος
8. ΡΑΚΑΝΤΑΣ Βαγγέλης 3…..84ος




Δική μας η μεγαλύτερη συμμετοχή!
Σημειώνουμε την λόγω ασθενείας ακύρωσι της συμμετοχής του –την τελευταία στιγμή- του μαθητή μας Μάριου ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, προκριμένου στο Ατομικό της Στ΄Τάξης.
Με αυτόν θα φθάναμε τις 9 συμμετοχές, τις μισές δηλ. από ό,τι όλη η Εύβοια στο Ατομικό (Κλειστό).

Β΄ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ

Έξι μαθητές μας έλαβαν μέρος, όπως είπαμε, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΟΙΚΤΟ (Open), το οποίο διεξήχθη παράλληλα με το Ατομικό κλειστό. Μαζί όμως, με τα παιδιά του Συλλόγου, άλλα τέσσερα παιδιά, (Καμινάρη Ελ., Καμινάρης Γερ., Φλώρος Γ. και Φλώρος Π.), μαθητές του υπογράφοντος στο 20ο Δημοτικό Χαλκίδος έδωσαν το παρόν στα δύο Ανοικτά Τουρνουά της κατηγορίας του Δημοτικού. Από αυτά μάλιστα προήλθε η μεγαλύτερη διάκρισι για την Εύβοια στα εφετινά Πανελλήνια Σχολικά!!
Συγκεκριμένα, η μαθήτρια της Β΄Τάξης του 20ου Δημοτικού, Ελευθερία ΚΑΜΙΝΑΡΗ στην πρώτη κατηγορία του «Open», για μαθητές/ -τριες Α΄- Γ΄ τάξης Δημοτικού με 5,5 βαθμούς ανεδείχθη 2ο Κορίτσι και βραβεύτηκε με το προβλεπόμενο Ασημένιο μετάλλιο των Αγώνων!
Αναλυτικά:

Α΄ +Β΄+Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Περσινό σύνολο 33 / Εφέτος 53


9. ΦΡΑΓΓΙΑΣ Γιώργος βαθμοί 6, 11ος
a. ΚΑΜΙΝΑΡΗ Ελευθερία …5.5 …15η
b. ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Γεράσιμος …5 …20ος
c. ΦΛΩΡΟΣ Παναγιώτης ....5 ..17ος
.
.
Δ΄ +Ε΄+ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 62 / 73
d. ΦΛΩΡΟΣ Γεώργιος β. 5,5, 21ος
10. ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ...5....22ος
11. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ,....5..26ος
,
,
,

Α΄ +Β΄+Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ + ΛΥΚΕΙΑ 31 / 45
12. ΣΟΪΛΕΜΕΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ β. 5 ...16ος
13. ΤΣΑΓΑΝΑΚΗ Αναστασία ....4...30η
14. ΚΥΜΟΥΤΡΖΗΣ Άκης ....3 ....36ος



ΣΗΜ. Οι μαθητές του 2ου Λυκείου Χαλκίδος (και αθλητές της Ευβοϊκής) Βασιλείου Γιάννης και Παύλου Ιωακείμ γιόρτασαν την προηγηθείσα επιτυχία τους στο ομαδικό εγκαταλείποντας την 2η μέρα στο ατομικό (μετά από μέτριο ξεκίνημα), ενώ ο Παύλου Αντώνης συνέχισε, χαλαρά, για να τερματίση τελικά με 3 βαθμούς 54ος (στους 66).

Ο …Ανταγωνισμός

Ο μαθητής ΤΣΟΥΝΗΣ Σεραφείμ (αθλητής της Σκ. Ακαδ. Χαλ.) έφερε 6 βαθμούς στο Ατομικό Γ΄ Γυμνασίου τερματίζοντας 7ος (στους 53). Αυτό το αποτέλεσμα είναι –αντικειμενικά - το καλύτερο για την Εύβοια, ενώ είναι αξιοσημείωτο, πως με την ήττα στον τελευταίο 9ο γύρο ο Σεραφείμ (κι αυτός μαθητής του ένδοξου 20ου Δημοτικού Σχολείου και παλιός μαθητής μου) έχασε τρομερή ευκαιρία για κατάκτησι χάλκινου μεταλλίου.
Ο μαθητής ΤΟΜΑΡΑΣ Νικόλαος (αθλητής της Σκ. Ακαδ. Χαλ.) έφερε 4 βαθμούς στο Ατομικό Γ΄ Γυμνασίου τερματίζοντας 33ος (στους 53).
Η μαθήτρια ΚΟΥΡΟΥΜΠΑ Μαρία (αθλήτρια της Σκ. Ακαδ. Χαλ.) έφερε 3 βαθμούς στο Ατομικό Β΄ Γυμνασίου τερματίζοντας 45η (ανάμεσα σε 52).
Ο μαθητής ΜΑΤΖΩΡΟΣ Γιώργιος (από Δημοτικό Σχολείο της Καρύστου) έφερε 3βαθμούς στο Ατομικό Γ΄ Δημοτικού τερματίζοντας 55ος (στους 65).
Η (από παλιά μαθήτρια μου στο 20ο Δημοτικό) ΙΣΜΙΡΟΓΛΟΥ Βασιλική (αθλήτρια της Σκ. Ακαδ. Χαλ.) στο Ατομικό Στ΄ Δημοτικού έφερε 2 βαθμούς τερματίζοντας 92η.
Ο μαθητής ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ Χαρίλαος (αθλητής της Σκ. Ακαδ. Χαλ.) έφερε 3 βαθμούς στο Open Δ΄ +Ε΄+ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ τερματίζοντας 57ος (στους 73).
Ο μαθητής ΚΟΥΡΟΥΜΠΑΣ Κωνσταντίνος (αθλητής της Σκ. Ακαδ. Χαλ.) έφερε 4,5 βαθμούς στο Open Α΄ +Β΄+Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ + ΛΥΚΕΙΑ τερματίζοντας 23ος (στους 45).

Δεν υπάρχουν σχόλια: