Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ. Αναβολή επ’ αόριστον καί του Νομαρχιακού Σχολικού Πρωταθλήματος Ευβοίας. Λόγω κορωνοϊού! Scacchi Scolastici: .Rinvio a tempo indeterminato dei Campionati Scolastici anche in Eubea. A causa del coronavirus!

Συνέβη κι αυτό! Όπως και σε τόσες άλλες αθλητικές (και όχι μόνο) μαζικές διοργανώσεις, έτσι και στο Σχολικό Σκάκι με αιφνίδια παρέμβασι της οικείας Ομοσπονδίας του αθλήματος, οι Σχολικοί Αγώνες (ακόμα και οι Τελικοί οι προγραμματισμένοι για 17-29/03/2020 στην Θεσσαλονίκη ) ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ λόγω της επικινδυνότητας του νέου ιού από την Κίνα (Covid-19 ή coronavirus). Εννοείται ότι το γεγονός της αναβολής «Μέχρι Νεωτέρας», (για να μην αναφερθούμε στο ενδεχόμενο της ματαίωσης), είναι πρωτοφανές στην ιστορία ρου θεσμού.
Ως συνδιοργανωτές, αν και κάπως τρέχαμε και δεν προλαβαίναμε αυτές τις δύο μέρες (μετά την ανακοίνωσι της ΕΣΟ), από κοινού με την Ευβοϊκή Ε.Σ. λάβαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα έγκαιρης ειδοποίησης των εμπλεκομένων με τους αγώνες φορέων (Σχολικές Διευθύνσεις, συλλόγους, προπονητές κλπ).
Παραμένουμε σε συνεχή επαφή με τους αρμοδίους και ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος καί αυτή η απρόβλεπτη ταλαιπωρία και κυρίως, η ανησυχητική για όλη την ανθρωπὀτητα επέλασι της καινοφανούς επιδημίας. Παραθέτουμε τα σχετικά κείμενα.

.....................................................

[Από την ΤΕΣΣΣΕ]

Τ.Ε.Σ.Σ. Στερεάς Ελλάδας 4 Μαρ 2020, 2:52 μ.μ. (πριν από 12 ώρες)
προς εγώ

Σας προωθούμε το μήνυμα της Ε.Σ.Ο., με βάση το οποίο αναβάλλεται η διεξαγωγή των μαθητικών πρωταθλημάτων. 

Κατόπιν αυτού, τα Ομαδικά και Ατομικά Πρωταθλήματα Μαθητών-Μαθητριών Π.Ε. Ευβοίας, Ευρυτανίας και  Φθιώτιδας που είχαν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Μαρτίου 2020 στη Χαλκίδα αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας


---------- Forwarded message ---------
From: GREEK CHESS FEDERATION <
info@chessfed.gr>
Date: Wed, Mar 4, 2020 at 2:28 PM
Subject:
ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2020

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 
ΜΑΘΗΤΩΝ – ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2020

Η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού στη χώρα μας και σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας, αποφάσισε την αναβολή της διεξαγωγής των μαθητικών πρωταθλημάτων τόσο σε επίπεδο ενώσεων όσο και της τελικής φάσης των αγώνων στη Θεσσαλονίκη (27-29/3/2020), μέχρι νεωτέρας. 
...........................

Δεν υπάρχουν σχόλια: