Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΑΕΚ “ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ”: Λήξη μαθημάτων με ανακοινώσεις, ευχές και ...σιμουλτανέ! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ). Abaco E Pezzi: Fine stagione con la solita Simultanea! (Annuncio Stampa e Foto).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εορταστική ήταν η λήξη των προπονήσεων του συλλόγου μας και για φέτος! Χθες Σάββατο μαζευτήκαν όλοι, παιδιά και γονείς, για μία επίδειξη σιμουλτανέ.
Αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, ευχαριστώντας όλους τους παράγοντες του συλλόγου, αλλά και τους μικρούς αθλητές μας και κάνοντας στην συνέχεια έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου, κατά την οποία ο σύλλογος μας και οι παίκτες μας επέτυχαν πολλές διακρίσεις, τόσο σε ατομικές όσο και σε ομαδικές διοργανώσεις (βλ. την πλέον πρόσφατη δεύτερη θέση στο ομαδικό Κύπελλο της Στερεάς Ελλάδας).
Τέλος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι ο Σύλλογος θα αναγκαστεί να αποχωρήσει από την άφιλη έδρα στην οποία στεγάστηκε κατά την περασμένη σεζόν στην περιοχή του Κανήθου και θα επιστρέψει σε γνώριμα μέρη, στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας από 1η Σεπτεμβρίου.
Στη συνέχεια, ο προπονητής του προχωρημένου τμήματος του Συλλόγου Γεράσιμος Καταπόδης μάς έκανε την τιμή να αντιπαρατεθεί απέναντι σε 17 αντιπάλους. Οι παίκτες, μικροί και μεγάλοι, έλαβαν θέσεις με τα μαύρα κομμάτια και έβαλαν τα δυνατά τους, πλην όμως, ο ένας νίκησε τους πολλούς. Το αποτέλεσμα ήταν το απόλυτο με 17 νίκες, αν και δεν ήταν λίγες οι σκακιέρες που προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση πριν υποκύψουν στην πίεση.
Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλό καλοκαίρι με υγεία και μπάνια, ανανεώνοντας τις προπονητικές μας συναντήσεις για τον Σεπτέμβριο!
Να μην αφήσει κανείς το σκάκι αυτούς τους δύο μήνες! Συνεχίζουμε δυναμικά και επανερχόμαστε ακόμα πιο ισχυροί!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
(Γ.Γ. “ΑΕΚ ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ”)












 


Δεν υπάρχουν σχόλια: