Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ (Σκακιστικό Τμήμα}: Πρώτο μάθημα και Αγιασμός στην νέα μας έδρα. "Abacus & Pieces"; Opening Ceremony in the Club for the new season (first chess lesson). "ABACO E PEZZI DI SCACCHI": Apertura annuale: prima lezione con …benedizione!

Έγινε εχθές το πρωί ο εγκαινιασμός της νέας έδρας του σκακιστικού τμήματος του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Κέντρου «Άβαξ Και Πεσσοί». 
Η ανεπίσημη έναρξη και παρουσίαση του νέου μας αγωνιστικού χώρου στην οδό Αμφιδάμαντος και Παγκάκη, στην πλατεία Καράμπαμπα (Κάνηθος), είχε πραγματοποιηθή το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Εφέτος, εκτός από τον καθιερωμένο αγιασμό και ένα μικρό κέρασμα με γλυκίσματα και αναψυκτικά, το πρόγραμμα περιλάμβανε και ένα δίωρο μάθημα. 

Παρ’ όλες τις απουσίες, ικανό κρίθηκε το ποσοστό συμμετοχής των παιδιών και των αθλητών του Σκακιστικού τμήματος. Το παρών έδωσαν εκτός απο τα μέλη του ΔΣ (δικαιολογημένοι απόντες λόγω ανωτέρας βίας, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Κακάτσος, ο αναπληρωτής ταμίας κ. Παναγιώτης Ντούρας, τα μέλη κκ. Αθανάσιος Κανάσαρος και Δημήτριος Προβελέγγιος) τα δόκιμα μέλη και ειδικοί συνεργάτες του Δ.Σ. Αθανάσιος Κονταξής και Κωνσταντίνα Χανιά, ο Προπονητής Μεσαίων-Προχωρημένων κ. Γεράσιμος Καταπόδης, ο βοηθός προπονητή και αθλητής κ. Ταξιάρχης Ρούσσος, οι κυρίες Παρασκευή και Άρτεμις Ρούσσου καθώς και μερικοί γονείς.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο π. Θεοφύλακτος (εκ των εφημερίων του Ι.Ν. της Ευαγγελιστρίας), ο οποίος είχε την καλοσύνη αμέσως μετά να απευθύνει στους παρευρισκομένους δυο λόγια νουθεσίας και ηθικής συμπαράστασης. 

Η λιτή εκδήλωσι του εγκαινιασμού ολοκληρώθηκε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί, κ. Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη και με ευχές για Καλή και Δημιουργική Χρονιά. 

Ακολούθησε η πρώτη συνάντηση των μαθητών με τον Προπονητή του Τμήματος Μεσαίων-Προχωρημένων κ. Γεράσιμο Καταπόδη και το πρώτο μάθημα για την νέα αγωνιστική χρονιά. 


 ..................................................................................

ΩΡΑΡΙΟ

Υπενθυμίζουμε το προσωρινό ωράριο λειτουργίας:
ΣΑΒΒΑΤΟ :
11.00- 12.00 Αρχάριοι
12.00-14.00 Μεσαίοι -Μεσαιο Προχωρημένοι
ΤΕΤΑΡΤΗ
18:00 – 20:00 Προχωρημένοι Ενήλικες. Αγωνιστικό Τμήμα.
(Από 30 Οκτωβρίου 2017)

Ζωή Κωνσταντινίδου
Γ.Γ. Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: