Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Νίκη στην τελευταία αγωνιστική του Περιφερειακού Ομαδικού Πρωταθλήματος ΤΕΣΣΣΕ 2017! Κατάκτηση της 2ης θέσης στην τελική βαθμολογία! “Abacus And Pieces”: Victory (and 2nd place) at the last round of the Regional Team Championship TESSSE 2017. “Abaco E Pezzi”: Terza vittoria e 2o posto alla classifica finale nel Campionato Regionale Greco 2017!!

ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΝΙΚΗ, ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ! 
Γράφει ο Θανάσης Κονταξής 

Ανάκαμψη την ύστατη στιγμή παρουσίασε η ομάδα του «ΑΕΚ Άβαξ και Πεσσοί», η οποία κατόρθωσε σήμερα, Κυριακή 28-05-2017, να νικήσει την ομάδα του Σκακιστικού Όμιλου Θηβών μέσα στην έδρα του και να κατακτήσει τοιουτοτρόπως την δεύτερη θέση στο Περιφερειακό Ομαδικό Πρωτάθλημα ΤΕΣΣΣΕ 2017, πίσω από την Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών.
Ο αγώνας έλαβε χώρα στην Θήβα μετά από αναβολή και πολλές διαβουλεύσεις σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του. Κατόπιν τούτου, η ομάδα μας παρατάχθηκε με σημαντικές ελλείψεις, ενόψει του γεγονότος ότι αρκετοί αθλητές μας είχαν ακαδημαϊκές και σχολικές υποχρεώσεις. Μολαταύτα, κατάφερε να κερδίσει πειστικά την ομάδα της Θήβας, επιτυγχάνοντας 6 νίκες και μία ισοπαλία, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 6,5 – 3,5.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν, κατά σειρά σκακιέρας:

1.            Βασίλης Μιχάλης
2.            Άγγελος Ράντεφ
3.            Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης
4.            Θανάσης Κονταξής
5.            Αθανασία Κοφίτσα
6.            Στέλλα Γραμματικού
7.            Μυρτώ Μπεληγιάννη
8.            Άγγελος Βιτάλης
9.            Νίκος Μπεληγιάννης
10.          Κωνσταντίνος Κοφίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: