Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Α.Ε.Κ. Άβαξ Και Πεσσοί: Κοπή Βασιλόπιττας 2014 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ + Φωτογραφίες) Fotos (Photos) dall’ inizio ufficiale del Club con il "panettone" del 2014.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ- ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
 ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ 
   Με την παρουσία μελών του διοικητικού Συμβουλίου, μαθητών του σκακιστικού τμήματός του και των γονέων τους, o μορφωτικός- αθλητικός Σύλλογος Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο «Άβαξ και Πεσσοί» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, τo Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας όπου και φέτος φιλοξενείται και διενεργεί τα μαθήματά του. 
   Ο πρόεδρος, κ. Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης, αφού ευχαρίστησε όσους παρευρίσκοντο και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί εν συντομία στην έως τώρα δραστηριότητα του Συλλόγου και στις επιτυχίες της προηγούμενης χρονιάς. Ευχές απηύθυνε στους παρευρισκόμενους και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Κακάτσος. 
   Στη συνέχεια κόπηκαν από τον πρόεδρο η πίτα για το Δ.Σ και η πίτα για τους μαθητές και τους αθλητές του του Συλλόγου. 
   Ο τυχερός της ημέρας ήταν ο μικρός μαθητής-αθλητής του Συλλόγου μας Νίκος Μπεληγιάννης, ο οποίος μαζί με το φλουρί, κέρδισε και ένα σκακιστικό βιβλίο καθώς και απαλλαγή ενός μηνός από τα δίδακτρα. 
   Η εκδήλωση τελείωσε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ικανοποίησης, ενώ οι αθλητές Μεσαίων και Προχωρημένων παρέμειναν για να συνεχίσουν τους αγώνες τους στα πλαίσια του εσωτερικού πρωταθλήματος Rapid του Συλλόγου. 

Από το Δ.Σ. 
Η Γ. Γραμματέας Ζ .Κωνσταντινίδου 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 












Δεν υπάρχουν σχόλια: