Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Επίσημη έναρξι με αγιασμό και …Πίνγκ Πόνγκ. "Abacus & Pieces"; Opening Ceremony in the Club. "ABACO E PEZZI": Apertura stagione (con gioco libero e tennistavolo!)

Με καθυστέρησι …ρεκόρ πραγματοποιήθηκε εχθές η επίσημη έναρξι για το Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο «Άβαξ Και Πεσσοί» στην έδρα του σκακιστικού τμήματος του συλλόγου.

Εφέτος, εκτός από τον καθιερωμένο αγιασμό και ένα μικρό κέρασμα με γλυκίσματα, το πρόγραμμα περιλάμβανε και ένα δίωρο με ελεύθερο παιχνίδι σε ένα άλλο επιτραπέζιο άθλημα, στο πινγκ-πόνγκ! 

Παρ’ όλες τις απουσίες, ικανό κρίθηκε το ποσοστό συμμετοχής των παιδιών και των αθλητών του Σκακιστικού τμήματος. Το παρών έδωσαν εκτός απ τα μέλη του ΔΣ (δικαιολογημένοι απόντες λόγω ανωτέρας βίας, η ΓΓ κα. Ζωή Κωνσταντινίδου, ο ταμίας κ. Παναγιώτης Ντούρας, το μέλος ο κ. Δημήτρης Προβελέγγιος και ο Προπονητής του συλλόγου Νίκος Σκαλκώτας) και μερικοί γονείς.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο π. Ιωάννης, ο οποίος είχε την καλοσύνη αμέσως μετά να απευθύνει στους παρευρισκομένους δυο λόγια πατρικά και ηθικής συμπαράστασης. 

Η λιτή εκδήλωσι ολοκληρώθηκε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Α.Ε.Κ. Άβαξ και Πεσσοί, κ. Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη και με ευχές για Καλή Χρονιά από τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Κακάτσο και τα άλλα μέλη του ΔΣ . 

 ..................................................................................

ΩΡΑΡΙΟ

Υπενθυμίζουμε το εφετινό ωράριο λειτουργίας:
Παρασκευή: 8.00-9.30 μμ (Ενήλικες)
Σάββατο :
11.00- 12.00 Αρχάριοι
12.00-13.00 Μεσαίοι
13.00-14.30 Προχωρημένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: