Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΔΡΑ Νέο ξεκίνημα με νέα πνοή (Δελτίο Τύπου). Opening Ceremony in the Club (+ Photos)

Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου σχετικά με τον εφετινό Αγιασμό της έναρξής μας, το οποίο εξέδωσε η γραμματεύς του Συλλόγου για τον ηλεκτρονικό και τοπικό Τύπο, και το συνοδεύουμε με μερικές φωτογραφίες.
"AVAX AND PESSOI": Opening ceremony in the Club for the new season
"ABACCO E PEZZI": Apertura stagione (con Benedizione dell' Acqua)

















Το προηγούμενο Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, ο σύλλογος «Α.Ε. Κέντρο "΄Αβαξ και Πεσσοί"» πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς.
.

















Η εφετινή τελετή βρήκε τον σύλλογο μακριά από την θαλπωρή του Πνευματικού Κέντρου του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Δημητρίου, όπου σχεδόν επι τριετία εφιλοξενείτο, σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, στο κτίριο του Σχολικού Συγκροτήματος του 4ου Γυμνασίου της πόλεώς μας .


















Αυτή είναι η νέα –προφανώς προσωρινή- έδρα του σκακιστικού τμήματος και σ΄ αυτόν τον χώρο ο π. Συμεών, εφημέριος του Ναού της Αγίας Παρασκευής, ετέλεσε τον Αγιασμό, παρουσία των μελών της Διοίκησης, γονέων, μαθητών και αθλητών του Συλλόγου.







Διάχυτη ήταν η ικανοποίηση για την τακτοποίηση της εκκρεμότητας της έδρας. Ιδιαίτερα η αναφορά-έκπληξη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου προς το τέλος της σύντομης ομιλίας του για επικείμενη έναρξη λειτουργίας νέου αθλητικού τμήματος, αυτού της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, πρόσθεσε μια επιπλέον νότα αισιοδοξίας στους παρευρισκομένους για ένα καινούργιο, ακόμα πιο ελπιδοφόρο, ξεκίνημα μιας δημιουργικής χρονιάς.


















Στην τελετή παρευρέθηκε διακριτικά (στην συνέχεια υπήρξε εγκάρδια συζήτηση και σύντομη ενημέρωση με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου) και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μητροπέτρος.


Ο Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους δύο Διευθυντές των Σχολείων που συστεγάζονται στο κτιριακό συγκρότημα, κ.κ. Καπεντζώνη Ανδρέα (4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας) και Χαλιώτη Γεώργιο (Εσπερινό Λύκειο Χαλκίδος) για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας και του Γυμναστηρίου για την λειτουργία των αντιστοίχων τμημάτων μας.


















Εκ του Δ.Σ.
Ζωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: