Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

« ΆΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ΄»: Ο εφετινός Αποκριάτικος Χορός μας (+ Φωτογραφίες). THE DRESS-UP PARTY OF OUR CLUB: “Abacus & Pessoi” (+ Photos)

«ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ»: Δελτίο Τύπου Για Τον Αποκριάτικο Χορό Μας
AVAX e PESSI”: La Nostra Cena-Incontro Festoso x il Carnevale (Notizie e Foto)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα μέλη και οι φίλοι του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου « Άβαξ και Πεσσοί» συναντήθηκαν στον ετήσιο αποκριάτικο χορό τους, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, στο κέντρο « Ιππόκαμπος».
Η ημερομηνία ( Παρασκευή και 13) και ο άσχημος καιρός δεν απέτρεψαν πολλά μέλη και φίλους του συλλόγου να δώσουν το παρόν στην γιορτινή βραδιά και να διασκεδάσουν με καλό φαγητό, ποτό, μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σημειώθηκαν βέβαια και αρκετές απουσίες λόγω των ιώσεων που ταλαιπωρούν τον περισσότερο κόσμο αυτό το διάστημα.

Μεγάλος απών ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Αλέξης Κλαμαρής, ο οποίος ήταν μόνο σωματικά απών, γιατί η σκέψη του και το ενδιαφέρον του ήταν μαζί μας. (Του ευχόμαστε καλή τύχη στη νέα φάση της περιπέτειας της υγείας του).
Η βραδιά ξεκίνησε με μια σύντομη ομιλία-χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου κ. Αλέξανδρου Σοϊλεμέζη, ο οποίος αφού αναφέρθηκε σύντομα ( λέμε τώρα ) στα πεπραγμένα του συλλόγου, βράβευσε τους μαθητές του συλλόγου που διακρίθηκαν.
Ακολούθησε ένα ευχάριστο «χάπενινγκ», μια σύντομη χορευτική επίδειξη από τέσσερις χορευτές της σχολής χορού “Aster’s”, οι οποίοι παρέσυραν στην πίστα αρκετούς από τους παρευρισκόμενους.

Έγινε επίσης και λαχειοφόρος αγορά, όπου κληρώθηκαν πολλά δώρα σε αρκετούς τυχερούς. Η λαχειοφόρος αγορά είναι ένα μέσον ενίσχυσης του συλλόγου, ο οποίος δεν έχει ούτε χορηγούς ούτε άλλου είδους ενισχύσεις. Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους για την συμπαράσταση και την υποστήριξή τους. Από τις παρουσίες επισήμων ξεχώρισαν ο Πρόεδρος της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών κ. Παναγιώτης Γιαννούτσος,
ο έφορος της ΑΕΚ (Σκακιστικό Τμήμα
- και συνδιαχειριστής του A.E.K. Chess Club ), κ. Φώτιος Αρμπής,
ο Δ/ντής του Ε.Γ. Λυκείου Χαλκίδος, κ. Γεώργιος Χαλιώτης,
η Δ/ντρια του Εσπερινού Γυμνασίου, κ. Βασιλική Κωνσταντινάκη και ο Δ/ντής του Υ/Κ Χαλκίδος της Τραπέζης ΜΑΡΦΙΝ, κ. Παναγιώτης Τζαφέρος.
Πέρασμα-έκπληξη από το χορό μας έκανε και ο νέος Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου μας, κ. Γκάβαλης, ο οποίος απευθύνοντας επίσημα χαιρετισμό, υποσχέθηκε να στηρίξει την προσπάθεια ολοκλήρωσης των διαδικασιών για τη δημιουργία του δεύτερου αθλητικού τμήματος του συλλόγου, αυτού του Πιγκ-Πόγκ.

Η υπόλοιπη βραδιά κύλησε ευχάριστα με φαγητό, κρασάκι, κουβεντούλα και χορό μέχρι πολύ αργά.
Ευχή όλων μας να ανταμώσουμε και πάλι του χρόνου με καινούριες εμπειρίες και ανανεωμένο κέφι.
.
.
.
Zωή Κωνσταντινίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια: