Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Παρουσίασι του συνδυασμού "Συμμετέχω" στην ΕΡΤ (Ολόκληρη η συνέντευξι - και αναπόφευκτη "Συμπαράταξι" του ιστολογίου)

 Ευρωεκλογές 2024 "Η Ευρώπη που θέλουμε": Δημήτρης Κούβελας & Γιώργος Αϋφαντής (ΕΡΤ- Χρήστος Παγώνης)

 

 Η συνέντευξι αντιπροχθές στην Κρατική Τηλεόρασι.  Φιλοξενούμενοι του Χ. Παγώνη οι Διόσκουροι της νεοπαγούς πατριωτικής κίνησης "Συμμετέχω" (ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ για την Εθνική Κυριαρχία και την Κύπρο”), ο Καθηγητής (Πανεπιστημίου) Δημήτρης Κούβελας & ο Πρέσβυς (Επι Τιμή) Γιώργος Αϋφαντής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (Απο το επίσημο link του Video)

"Στην ειδική αυτή συνέντευξη για τις Ευρωεκλογές 2024, ο Δημήτρης Κούβελας και ο Γιώργος Αϋφαντής μοιράζονται το όραμά τους για την Ελλάδα και την Κύπρο. Μαζί τους, ο δημοσιογράφος Χρήστος Παγώνης από την ΕΡΤ, συζητούν για τα κρίσιμα ζητήματα που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Ευρώπης. 

Κύρια σημεία της συνέντευξης: Η σημασία των Ευρωεκλογών 2024 Το όραμα για την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου Κύριες προκλήσεις και ευκαιρίες για την επόμενη ημέρα της Ευρώπης Μην χάσετε αυτήν την ενδιαφέρουσα συζήτηση που αποκαλύπτει τις προοπτικές και τις προσδοκίες για μια Ευρώπη πιο ισχυρή και ενωμένη.

 .....................................

 

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥ:

Ένα υπερκομματικό εκλογικό σχήμα με δύο σοβαρές προσωπικότητες, πανίσχυρες ελληνικές φωνές μεγάλης πατριωτικής πνοής. Και δέν είναι οι μοναδικές! Κι άλλες δυνατές υποψηφιότητες με αξιοκρατικά χαρακτηριστικά πλαισιώνουν τους δύο χαρισματικούς επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο του “ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ”, και όλοι μαζί συνθέτουν ένα ελληνοκεντρικό πατριωτικό “ρόστερ” με αξιώσεις. μια ισχυρή ομάδα που κατεβαίνει δυναμικά στον επικίνδυνα τελματωμένο πολιτικό μας στίβο. Μεγάλη ελπίδα για την παρακμάζουσα πατρίδα μας. 

Λογικό να προσθέσουμε τον σχετικό ηλεκτρονικό σύνδεσμο στον πατριωτικά οιονεί στρατολογούμενο κατάλογο του ιστολογίου μας με τον τίτλο “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΙΣ” και φυσικά αυτήν την ελπίδα θα την έχουμε -ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ- απο κοντά.

 ....................................

Δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

-- ΠΑΓΩΝΗΣ: -- ...Είσθε υπέρ της αξιοποίησης των κοιτασμάτων (υδρογονανθράκων στο Αιγαίο - Ιόνιο);

--ΑΫΦΑΝΤΗΣ: -- Τα κοιτάσματα αν τα είχαμε αξιοποιήσει απο το 2014, σας λέγω εγώ, θα εισπράτταμε royalties , και τώρα θα είχαμε μερίσματα επι των κερδών. Για ποιό λόγο στην αρχή ο ΓΑΠ έλεγε οτι δεν υπάρχουν; … {Βλ. 33΄00΄΄ - 34΄10΄΄]

(...)

- -- ΠΑΓΩΝΗΣ:...Στο πολιτικό φάσμα , πού τοποθετείστε Αριστερά ή Δεξιά;

-- ΚΟΥΒΕΛΑΣ: -- Το "Αριστερά ή Δεξιά" είναι πλέον ψευδές ερώτημα και φιλοσοφικά ανεπίκαιρο... Θέλουμε η χώρα μας να είναι ανεξάρτητη και όσο γίνεται πιο ελεύθερη. … Απο την άλλη, είμαστε δεσμευμένοι ανηλεώς σ’ αυτό που ονομάζουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

{Βλ. 34΄25΄΄- 35΄21'']

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: