Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Α.Ε.Κ. “Άβαξ Και Πεσσοί”: Κοπή Βασιλόπιττας 2018 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ + Φωτογραφίες) Fotos (Photos) dall’ inizio ufficiale del Club con il panettone (“Vassilopitta”) del 2018.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Την περασμένη Κυριακή 11-02-2018 έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού – εκπολιτιστικού μας συλλόγου στην νέα του έδρα επί της οδού Αμφιδάμαντος και Παγκάκη στην περιοχή Κάνηθος Χαλκίδας. Για μία ακόμα φορά, μετά τον αγιασμό για τη νέα χρονιά, μας τίμησε με την παρουσία του ο πατήρ Θεοφύλακτος, Αρχιμανδρίτης και προϊστάμενος του Ι.Ν. της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Κανήθου, ο οποίος, μετά από μια σύντομη λειτουργία και ανάγνωση των Ιερών Κειμένων, απηύθυνε κάποιες πατρικές συμβουλές και ευχές προς τους παρευρισκομένους. Τα περισσότερα μέλη του συλλόγου μας έδωσαν το «παρών», αλλά ακόμη και όσοι είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις και ανυπέρβλητα κωλύματα μετέφεραν τις ευχές τους για ένα δημιουργικό και ευτυχισμένο 2018. Μετά τον πατέρα Θεοφύλακτο, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξανδρος Σοϊλεμέζης, ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Κακάτσος και ο γραμματέας Θανάσης Κονταξής. 
Τυχερός στο φλουρί ήταν το μέλος του ΔΣ του σωματείου Δημήτρης Προβελέγγιος. 
Δώρα μοιράστηκαν στους μικρούς φίλους και αθλητές του συλλόγου που παρευρέθηκαν. [Ευγενικοί χορηγοί των δώρων μας ήσαν: η “Pizzeria L' Artigiano”, η “Pizzeria Diverso”, η Creperie “KINKY”, οι Αφοι Βραϊμάκης (Ηλεκτρικά), ο "Παιχνιδόκοσμος Αναγνώστου", η Καφετέρια “Cinema”, καθώς και η Καφετέρια “Evia Styl Kechries”]. 

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου, ευχόμαστε ένα ευλογημένο, χαρούμενο και σκακιστικό 2018!!

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ
(Γ.Γ. Α.Ε.Κ. ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ)
............................................


Δεν υπάρχουν σχόλια: