Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Η Χρυσή Επιτυχία του 2017: Νέα Πανελλήνια διάκρισι στο σκακιστικό σκίτσο για την Κωνσταντίνα Χανιά!! Nuova Premiazione Nazionale per la nostra Costantina Chania! (al Concorso nazionale greco di disegno in tema scacchi e memoria storica, Dicembre 2017). 1st PRIZE ! For our chess player Constantina Chania! At the Greek National Design Competition (themed chess and historical memory)!

Όπως και πέρυσι έτσι και εφέτος ο διαχειριστής του ιστολογίου είναι στην ευχάριστη θέσι (και πάλι με την πρόθυμη βοήθεια του Θ. Κονταξή!) να ποστάρει μια επιτυχία τής Κωνσταντίνας Χανιά. Πάλι στον «Πανελλήνιο Ανοικτό Ατομικό Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου» και πάλι ”με ασυγχώρητη καθυστέρησι” απο την μεριά μας. Αυτή την φορά όμως, η αθλήτρια και μέλος του “ΑΕΚ ΆΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ” δεν κατέκτησε στην κατηγορία της το 2ο, αλλά το ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ! 
Πράγμα που σημαίνει όχι μόνο οτι η ευχή μας (“και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!”) έπιασε, αλλά και οτι η περυσινή επιτυχία δέν ήταν τυχαία! 
Εμείς, αμετανόητοι, της (ξανα)ευχόμαστε απο καρδιάς: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 
και ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!
.............................
 

Νέα Πανελλήνια διάκρισι για την Κωνσταντίνα Χανιά


Για άλλη μία φορά έχουμε την χαρά να ανακοινώνουμε τις επιτυχίες μελών του σωματείου μας σε πολιτιστικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Η Κωνσταντίνα Χανιά, ενεργό μέλος του σωματείου και παίκτριά μας, διαγωνίσθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στον Πανελλήνιο Ανοικτό Ατομικό Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου, που διεξάγεται τα 5 τελευταία χρόνια στην μαρτυρική πόλη των Καλαβρύτων. Αυτή την φορά δεν αρκέσθηκε στην δεύτερη θέση (βλ. σχετική δημοσίευση), αλλά κατόρθωσε να λάβει το πρώτο πανελλαδικό βραβείο στην κατηγορία των φοιτητών!!

Εκ μέρους του συλλόγου μας, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Όμιλο Καλαβρύτων – Επαρχίας (Σ.ΕΠ.Ο.Κ.Ε.) για την επιτυχή διεξαγωγή του διαγωνισμού και της βράβευσης, καθώς και – πολύ περισσότερα συγχαρητήρια – στην Κωνσταντίνα Χανιά, που, με το σκίτσο της, απέτινε φόρο τιμής στα θύματα του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, ενώ με το συναίσθημα, το ταλέντο και την δεξιοτεχνία που εξέφρασε μέσω του έργου της κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Δημοσιεύουμε το βραβευμένο έργο, καθώς και φωτογραφικό υλικό από την τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο Καλλιμανοπούλειο Επισκοπικό και Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων

Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Σ.ΕΠ.Ο.Κ.Ε. κάνοντας κλικ εδώ.

Θανάσης ΚΟΝΤΑΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: