Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η ανακοίνωσι-"πρόσκλησις" της Εθνικής Εταιρείας για την αυριανή εκδήλωσι στο Πολεμικό Μουσείο.


Σε ευγενή παράκλησι και φιλική πρόσκλησι συνέλληνα θα ήταν παράδοξο να μην συναινέσουμε. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι τόσο απλό όσο μια αναδημοσίευσι και για κάτι που πράγματι σχετίζεται με Εθνικό Προσκλητήριο!

Μια πρόσκλησι σε εκδήλωσι πατριωτικού περιεχομένου. Από μια νέα «Εθνική Εταιρεία», πρωτοβουλία συνειδητοποιημένων Ελλήνων. Με συντονιστή τον πρόεδρο Βετεράνων Πολεμιστών Κύπρου 1974 και ακόμα πιο αξιόμαχο σήμερα, Νικόλαο Αργυρόπουλο. Και κεντρική ομιλήτρια την εθνικά αγωνίστρια δασκάλα Χαρά Νικοπούλου. Με θέμα τον αθάνατο στίχο «ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ». Στον κατάλληλο για την περίπτωσι και την περίστασι χώρο: Στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Αύριο, Κυριακή 11 Μαρτίου μετά την εκκλησία. Στις 11.00 πμ…

Κι εμείς;
Εμείς που από την αρχή της δημόσιας εμφάνισής μας στον κυβερνοχώρο έχουμε σύνθημα του Ιστολογίου την ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΙ (βλ. κάτω δεξιά στήλη–περιθώριο του «Νέου Παλαμήδη») δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε αλληλέγγυοι. Και σε μια τέτοια εκδήλωσι όπου λαμβάνουμε και τιμητική πρόσκλησι θα επιθυμούσαμε σφόδρα να παρευρεθούμε.
Θα το κάνουμε, έστω …και νοερώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: