Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Πανδημία και πανικός. Μια τραγική είδησι απο τον ιταλικό Τύπο και οι επισημάνσεις του “αιρετικού” Ι. Ιωαννίδη. Pandemia e panico: La notizia con la tragedia a Rubano: con il 53enne che si è suicidato. Piu un video (con le dichiarazioni del prof. John Ioannidis su Alpha News –Cipro- 31.03.2020).

Πού μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο η τρομολαγνεία των ΜΜΕ, ο εγκλεισμός και η απελπισία; Διάβασα την είδησι προχθές σε ιταλική εφημερίδα του Βένετο (Il Mattino di Padova) και έφριξα!

Μεταφράζω υπότιτλο και είδησι:

"Τραγωδία στο Ρουμπάνο: 53άχρονος αυτοκτόνησε δια πνιγμού με πλαστική σακούλα. Στην πόρτα είχε αφήσει σημείωμα: «Μην μπαίνετε, είναι μολυσμένο. Ειδοποιήστε το 166»

RUBANO. Ανακαλύπτει πως είναι θετικός στον κορωνοϊό και αυτοκτονεί με ασφυξία, σφίγγοντας μια πλαστική σακούλα γύρω από το κεφάλι του. Τραγωδία το πρωί στο Ρουμπάνο. Ένας άνδρας 53 χρονών, ονόματι Μ.G., αυτοκτόνησε στην κατοικία του. Στην πόρτα είχε αφήσει και σημείωμα: «Καλέστε το 166. Μήν μπείτε γιατί είναι μολυσμένο».
Το ασθενοφόρο και την Αστυνομία κάλεσε ο αδελφός του αυτόχειρα. Οι άνδρες του υγειονομικού μπήκαν στο σπίτι φορώντας τον ειδικό εξοπλισμό με τις ειδικές μάσκες και τις σχετικές αντιμολυσματικές προφυλάξεις."
...................................................


Μετά θυμήθηκα και τις δηλώσεις του αιρετικού καθηγητού Ιωάννη Ιωαννίδη στον  Άλφα (της Κύπρου):

John Ioannidis
Professor Ioannis Ioannidis Stanford University about covid-19
Τρομολαγνεία, Κορωνοϊός, Ιταλία, Παραδοσιακή Γρίπη, Θνητότητα, Παραπλάνησι, Κρούσματα, Στρές, Ανοσοποιητικό,Πανικός, Εμβόλιο, Μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: