Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΑΒΑΞ ΚΑΙ ΠΕΣΣΟΙ: Κοπή Βασιλόπιττας 2020. “ABACO E PEZZI”: Annuncio e foto dall’ inizio ufficiale del Club con la “Vasilopita” del 2020. (Abacus And Chess Pieces: Photos)


Κοπή Βασιλόπιτας του συλλόγου «Άβαξ και Πεσσοί»
  Το προηγούμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας στην έδρα του συλλόγου μας “ Άβαξ και Πεσσοί” στη Χαλκίδα. 
Το σκακιστικό τμήμα διανύει τον 11 χρόνο λειτουργίας του προσφέροντας αδιάκοπα σε παιδιά, νέους και ενήλικες την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του σκακιού, είτε αγωνιστικά (συμμετέχοντας σε επίσημους αγώνες), είτε ερασιτεχνικά (φιλικοί αγώνες, χωρίς επισημότητες) μέσα σε ένα πνεύμα ευγενούς άμιλλας και «εὐ αγωνίζεσθαι».

 Τυχερός της φετινής χρονιάς στάθηκε ο Μερκάτης Ραφαήλ βρίσκοντας το φλουρί που του χάρισε ένα ταξίδι στη γνώση μέσα από ένα σκακιστικό βιβλίο. Πάντα τυχερός και πάντα επιτυχίες ευχόμαστε από καρδιάς στον μαθητή μας, τόσο σκακιστικές όσο και σχολικές.

 Μετά το τέλος της μικρής μας γιορτής ακολούθησαν οι προβλεπόμενες απο το Καταστατικό αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας. 
Η «οικογένεια» του συλλόγου μας συνεχώς μεγαλώνει και νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω προσωπικά τους γονείς των παιδιών που τόσα χρόνια στηρίζουν έμπρακτα το έργο μας. 
Τέλος ευχόμαστε σε όλα τα μέλη και τους παίκτες της ομάδας μας μια καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία πάνω από όλα και σκακιστικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Νικολάου Σοφία
 Σκακίστρια, Πιστοποιημένη Προπονήτρια

Δεν υπάρχουν σχόλια: